Merhaba arkadaşlar, 25 haftalık hamileyim ,panik atakla ilgili problemlerim var ve dönem dönem artan azalan duraganlasan kapalialan fobim var, Asansore binemem mecbur olduğum zamanlarda icerde kalıp nefessizlikten ölecek gibi panik yaşıyorum. Kalabalik metrolara dolmuşlara ucaga otobusu bile tercih etmem ,binemem. Kontrolün bende olmadığı durumlardan hoşlanmam ve zorlanırım. Hamilelikte bazen nefes problemi yaşadım gece kalkıp balkona çıkıyorum hava alamadığım zamanlar ara ara oluyor. Ve hamile kaldığımı öğrendiğimden beri ameliyathaneyi düşünüyorum. Annenin Başımın önünde kalkan gibi duran duvar gibi seyi düşünüyorum görüntü görüyorum resimlerde adini blmiyorum,giydirecekleri önlüğü asansörü vs panik oldugumda yerimden kalkamicam heryerin fiş damar yolu kontrol bende olmicak gibi düşüncelere giriyorum. Böyle durumda olan var mı böyle birisi hangi doğum türünde rahat edebilir. Normal doğum mu sezeryan mi kolay olur ilk hamilelgim hastane süreçlerini bilmediğimden varmı yorumda bulunabilecek birisi.