Zeynep_18 Merhaba hamişler 11 haftalık hamileyim normalde de duygusal bi insandım ama hamile kaldığımdan beri herşeye ağlıyorum bi tek ben mi böyleyim çok mu kuruntu yapıyorum bazı şeyleri,sizde de varmı bu belirti🙄
Esraa11 Zeynep_18 5 haftalığım dün o kadar ağladım ki herşeye ağlıyorum ama herşeye demek yanlız değilmişim ne zaman başladı duygusallık sizde kaç haftada
ysfali06 Zeynep_18 ilk 15 hafta sürekli ağladım duvara bakıp ağladım, oturdum ağladım, kalktım ağladım sebepsizce ağladım 😅 snra geçti çok şükür hamilelikten oluyır zamanla düzelir İnş
Sermec27 Zeynep_18 oğlumda da bu bebeğimde hiç böyle duygusal olmadım ne bileyim ağlamadım benim hormonlarda mı bir sıkıntı var acaba 🥰
istanbul3434 Zeynep_18 hic yalniz degilsin canim lavantali el sabunundan midem bulandi diye aglamisligim var. Haberlerde bisey gorunce, esim bisey soyleyince, hatta Cem Yilmaz izlerken cok kahkaha atinca birden aglamaya baslamistim🙈
Ocakannesi25 35 haftalık hamileyim dün yemek yerken birden bire hıçkıra hıçkıra ağladım 😅 sonuna kadar da böyle devam edecek gibi 🙄
istanbul3434 Zeynep_18 donem donem oluyor geciyor butun hamileligin boyle gecmiyor merak etme. Nasil ki bazi gunler modumuz daha dusuk oluyor bazi gunler daha neseli oluyoruz onun gibi gelip geciyor
aysegulbey01 Zeynep_18 bende aynı durumdayım 13. Haftadayız ağlanmayacak şeylere ağlıyorum eşimin beni güldürüp mutlu etmeye çalıştığı şeylere bile ağlıyorum yok böyle bişe 🤣 hep böyle mi olucak