Busra0710 Gulsen4224 katılıyorum arkadaşa ben kafası neresi onu bile anlayamıyorum biçok resimde, bırakın cinsiyeti 😅😅😅😅😅
Gulsen4224 Busra0710 😂😂cnm düşünsene günde 15 yakın bakıyorsun alışıyor insan bebeklerin kesesine duruşuna nubuna kemik yapısına aynı oluyor nerdeyse 🥰😂😇
Gulsen4224 Zeyneppp66 ttps://imgyukle.com/ bu linke tıklayın. Resim yükle yazan yere tıklayın, yüklemek istediğiniz resmi seçin ve yükleyin.Ardından önünüze iki seçenek çıkacak “Resim link” ve “Resim url adresi” ikisinden birini kopyalayıp buraya yapıştırın. 🌸
AycanAycan19 Gulsen4224 bn ilk ulturason resmi attigimda siz bana kız demiştiniz. Sabirsizlikla bekliyorumm persembe gunu dr.nin kiz demesini hemn size yazacagimm 🤲💜😍
Nur123456789 Gulsen4224 Canım arkadaşımın bebeği göstermemiş kendini çok merak ediyor sana zahmet bakar mısın 🤗l
AycanAycan19 Gulsen4224 aslinda bn ruyamda gordum hic görmezdim bi gun yatmadan once dua ettim bir kere goreyim diye o gun rabbim kabul etti dualarimi sanki gördümm. Ruya hakkinda da bi düşünceniz var mi aceba 😍 ruyanin tersi cikar diyolar ne derece dogru bilmiyorum.
Meltem9654 Gulsen4224 canım resim nasıl konuyu benimkinede yanılma payım olabilir ama erkek gibi demişti daha 2 hafta var kontrole ama aşırı Merak ediyorum nolur bende atabilirsem banada bakarmısın lütfeeeennn ❤️❤️❤️
Nur123456789 Gulsen4224 Teşekkür ederim canım 🙏 göstermemiş ama doktor da kıza benzetmiş benimkine de kız demiştin ama kafa yapısı kemik yapısı benzemiyor ikiside nasıl anlayıp ayırt edebiliyorsun ya 😊
Gulsen4224 Meltem9654 https://imgyukle.com/ bu linke tıklayın. Resim yükle yazan yere tıklayın, yüklemek istediğiniz resmi seçin ve yükleyin.Ardından önünüze iki seçenek çıkacak “Resim link” ve “Resim url adresi” ikisinden birini kopyalayıp buraya yapıştırın. 🌸bakıyım cnm
Gulsen4224 Nur123456789 hadi hayırlısı olsun cnm rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin 🤲🏻💕baka baka anlıyorum cnm 🤭😍