SevgiErcan Arkadaşlar daha 6 haftalık hamileyim ama çok midem bulanıyo oruç tutamıyorum 6 güm tuttum midemin agrısından duramıyorum öneriniz var mı lütfen 🤕
mervealif SevgiErcan benim 12. Hafta oldu hala devam ediyor maalesef 😔 zaten ilk 3 ay oruç tutmayı doktorlar önermiyor . Ben ne yesem çıkartıyordum 2 ay annemin evinde kaldım yemek yapamadım, yiyemedim o kadar zor bir süreç ki . Ama 13 . Haftadan sonra düzelecek diyorlar inşallah senin daha erken düzelir🙏🏻
SimayBabacanYataan SevgiErcan canım hamileliğin başında oruç tutma ilk 3 ay bebeğin için en önemli borcunu ödersin ileride inşallah mide bulantısına da en iyi ara sıra ağzına beyaz keblebi atarak bastırabilirsin bir de doktorunuza danışırsanız mide ulantınız için ilaç verir oda iyi geliyor
Siluart SevgiErcan çok şükür çok zor geçirdim o günleri. ALLAH yardımcınız olsun. Sabahları kraker yiyin tuzlu. Mutlaka ayva yiyin. Beni ayva ayakta tuttu. Aç karnına su içmeyin ve oruç tutmayın çünkü boş mide daha çok bulanır. Sabahları yataktan birden fırlamayın yanınızda tuzlu kraker bulundurup yiyin sonra yataktan kalkın. Çok geçmiş olsun. Çok zor bir durum anlıyorum ama dediklerim işe yarayacak deneyin 💙
cigdmpkr SevgiErcan canim sen neden oruc tutuyorsun ki daha 6 haftalik hamilesin bide bu aylar bulantin cok olur midenin bos kalmamsi lazim o yuzden oruc tutmani tavsiye etmem
BusraNR Canım bende 8 , bulantıyı çok ağır geçiyorum ve bende oruç tutamıyorum. Önerim muz , zencefil, kaşarlı tost, limon ve yeşil elma hafifletiyor tam yok etmese de rahatlatıyor 🙏🏻
SevgiErcan BusraNR bana bi ilaç verdi doktor b vitaminleri var zencefil falan onu içmeye çalişiyorum ama kokusu beni bitiriyor
SevgiErcan Daha çok var ya bende yemek yapamıyorum sürekli çıkarıyorum ilaç bile içemiyorum Rabbim SanAda şifa versin
Onurkaan Sabah uyanır uyanmaz leblebi ye midenin suyunu alır.bu ikinci gebeliğim tuzlu çiğdem 🌻 yedim çok yatıştırdı beni.
SevgiErcan SimayBabacanYataan verdi canım ama içinde zencefil var kokusu beni bitiriyor midemi altüst ediyo iki sefer çıkardım bide ilaç çok büyük yaa of 😞
Siluart SevgiErcan Az daha dayanın hepsi geçecek.. Biraz sabır anne olmak kolay değil bak benim zor günlerim hep geride kaldı zaman çabuk geçiyor. 6 aya yaklaştık sana da sıra gelecek canım 😘