Papatya0605 Kızlar bebeklerinizin kıyafetlerini hangi yumuşatıcı ile yıkadınız hangi yumuşatıcı falan kullancaksınız
Nida_Y Papatya0605 ben yumuşatıcı almadım unibaby’nın sıvı deterjanını aldım. Ayrı yumuşatıcı da satılıyor ama gerek duymadım açıkçası mis gibi bebek koktu ev
Yenianneadayi2208 Papatya0605 merhaba canım.Uzmanlar pek yumuşatıcı önermiyor.Malum içinde güzel koku vermesi için bir sürü kimyasal madde var.🤷🏻♀️
diyhomelif Papatya0605 ben yumuşatıcı kullanmayı düşünmüyorum 🤗 onun yerine green clean deterjanı kullanacağım zaten yumus yumus yapiyor kokusu da çok hoş
Gayeninannesiyesim Papatya0605 Dalan sabun tozu ile yikiyrum dalının pembe kapak yumuşatıcısıni kullaniyrum
SILA--123 Papatya0605 evet gercekten acaba diyorum kendi camasirlarimadami katsam o kadar güzel kokuyorki 😂
Nida_Y Papatya0605 paketli değil deterjan, markette kapağı açıp koklayabilirsiniz tam bir bebek kokusu. 🥰
Anne03433 Ben yumuşatıcı kullanmayı düşünüyorum. Deterjan olarak unibaby (beyaz kapaklı) yeni doğan aldım. Bugün yıkamaya başliycam Allah’ın izniyle ☺️
Glsrdnz Green clean baby hem deterjanı hem yumuşatıcısını aldım kullanıcam kokusu çok güzel içeriği de temiz