Gulsen4224 Esengul42 ohh maşallah hemen geçer cnm inşallah 🌸sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim 🤲🏻💕
Esengul42 tubi_19 haftana göre söylenmesi gereken şeyleri söylüyor cnm . Sormak istediklerin sorunca cevaplıyor çocuğun herşeyine bakıp bilgi veriyor benim isteklerimikarsılıyor öyle söyleyeyim . Ebe konusunda da doktorum geldi iki doğumumda da doktorum ebelerden daha çok ilgilendi diyebilirim memnundum şükür
Esmakartal1 aysedemirucar İlk doğumumu hscer hanım da yaptım sezeryan oldum eşler giremiyor maalesef ama hacer hanımı çok seviyorum 2. Gebeliğim şuan 33 haftalığız yine ona gideceğim
Esmakartal1 aysedemirucar İlk doğumumu hacer hanım da yaptım sezeryan oldum eşler giremiyor maalesef ama hacer hanımı çok seviyorum 2. Gebeliğim şuan 33 haftalığız yine ona gideceğim
Esmakartal1 aysedemirucar İlk doğumumu hacer hanım da yaptım sezeryan oldum eşler giremiyor maalesef ama hacer hanımı çok seviyorum 2. Gebeliğim şuan 33 haftalığız yine ona gideceğim
Esengul42 Gulsen4224 amin inş dursun bakalım içerde böyle iyi şimdilik :):) iki tane de evde olunca uğraş dur :):) rabbim kucağımıza sağlıklı sıhhatli almayı nasip etsin inş
Ekvatoral cemiley2 Detaylı ultrason için Ahmet Başaran’a gidebilirsiniz zamanınız geçmediyse. Baya giden oluyor Başaran kardeşlere. Ben yeni yıla girmeden arkadaşlarım için sormuştum. Tekil gebeliklerde 300 lira demişlerdi. Şimdi ki ücreti bilmiyorum belki de aynı kalmıştır.
cemiley2 Ekvatoral daha zamanım geçmedi 19+3teyiz daha ama randevu bulmak zor olduğu için şimdiden arayış içerisine girdim,teşekkür ederim orayı da değerlendireceğim olmadı oraya giderim internette bilgileri vardır değil mi bilgi almak için aramak istersem.
cemiley2 Zehrasavan Bişey daha soracaktım canım direk detaylı ultrasona randevu veriyorlar mı yoksa kadın doğuma ayrı alıp o mu yönlendiriyor.
Zehrasavan cemiley2 normalde muayenenizde mi Büyükşehir hastanesinde? Ben 19. Haftada gittiğimde doktorum 21. Haftada gelin direk detaylı ultrason için giriş yaptırın sonucunu bana aynı gün içinde gösterin tekrar giriş yaptırmanıza gerek yok dedi o şekilde yaptık.
Ekvatoral cemiley2 çıkıyor oradan kliniği arayıp bilgi alabilirsiniz. Bu aralar randevunuzu almanızı öneririrm. Neresi olursa. Tam görüşmeleri yapacağınız zamana gelmişsiniz
cemiley2 Zehrasavan yok ben Ankara’da yaşıyorum ama memleketimiz Konya yıllık izindeyiz memleketimizdeyiz o yüzden buradayken yaptırmak istedim.
cemiley2 Ekvatoral İnşallah alacağım,evet tam zamanlarındayız bi an önce almam lazım.Teşekkür ederim cevabınız için.