Guneyinannesi1 Hamilelikte sivilce döken varmı normalde sivilceli bir insan değilimdir ama şuan göğsüm ve yüzüm aşırı döktü ayrıca büyük kör sivilce geçmiyor da biri gitse yeni çıkıyor kız çocuklarında annede çıkıyormuş aceba bu doğrumu 10+1… 🌺❤️
Ces Guneyinannesi1 ilk hamileliğimde de ikincisinde de sivilce ve egzama problemim fazlasıyla oldu ikisi de erkek ☺️ Tabi alakası var mı bilemiyorum
Memmedli Guneyinannesi1 bende de var. Bide normal regl oldugumda sadece alın ve cene bölgemde kucuk cikardı. Şimdi yüzümün her yerinde çıkıyo😒
Deletedmom15 Guneyinannesi1 daha cok artan hormon seviyesinden dolayı cıkar canım benm ilk gebeliğimdede cıktı ergenlikde bile sivilce cıkartmamıl biriyim ve bebeğim erkekti yani alakası olduğunu sanmam cınsıyetle
hamisanne33 Guneyinannesi1 bende de alnım sivilce doldu normalde sivilce hıc çıkmaz bende hamilelikle alakalı diye dusunuyorum cinsiyete bağlı olduğunu düşünmüyorum çünkü cinsiyetimz erkek
Ces Guneyinannesi1 hatta ikincisinin cinsiyetini dedim net erkek egzama hemen çıktı sivilceler belirdi doktor dün erkek dedi 😀
vasili21 Ces benim de yüzüm de aşırı yağlanma var, normalde yüzüm için bir şey kullanmam ama 3 aydır sabun kullanıyorum bana mısın demiyor 🤦♀️
Ces vasili21 onu geçirecek bişi yok bence hormonal bişi neler denedim olmadı :( hamileliğin bitmesiyle birlikte kayboluyor zaten en iyisi kendi haline bırakmak ☺️
Gulenay1234 Guneyinannesi1 benimde kız bebeğim olacak yüzüm acayip sivilcelendi☺️Burda bende post açmıştım sivilceler için doğal ne iyi gelir diye bana amway ballı sabun önerdiler bel gündür kullanıyorum güzel etki yaptı cildim yağlı ama belirteyim başka cilt çeşitlerine nasıl etki eder bilmiyorum☺️Yüzde yüz doğal bir sabun doktoruma danıştım izin verdi ama kullanmak isterseniz siz yine de bir doktorunuza sorun sonra kullanın isterseniz bende olumlu etki yapan size zararlı olabilir 😃
Rolria Guneyinannesi1 İlk üç ayım sivilce ile geçti.Saç dökülmek çoktu. Şimdi 17+3 sivilcelerim geçti hormonal demişti doktor.Saçlarımın dökülmesi azaldı ama bitmedi. Cinsiyetten olduğunu düşünmüyorum benim kız çocuğum olacak inşallah.Eşimin kız kardeşi de kız doğurdu ne sivilcesi vardı ne saç dökülmesi.🤷🏻♀️