Ates21 Bbcln2913 7+2 haftalık bende uyku ve baş ağrısı oluyor bide karnım biraz ağrıyor dün kontrole gittim kalp atışını duyduk çok şükür 🙏
Kadze Bbcln2913 bnmde 7+6 gorunuo ama.iii hafta geç döllenme 5+6givi hesaplıyoruz adet sancısı akıntı sürekli uyuma isteği var
Nehirimmm06 Bbcln2913 6+6 akıntı var ara ara kasık ağrım var bulantı var ama kusmuyorum böyle şimdilik :)
Bbcln2913 Anneballari58 geçmiş olsun canım sanırım hamilelik vücutta bir şeyleri tetikliyor bu da onlardan biri sanırım
Bbcln2913 Kadze benim de akıntım çok fazla ama giderek azalıyor sanki bazı günler ben de kafamı kaldıramıyorum bazen de uyku tutmuyor
gmzns Kabızlık sorunu çektik biraz ve mide bulantılarım oluyor bunun için sakız çiğniyorum o bulantı hissini kaldırıyor biraz birde bazen kusuyorum
ikizcanlarim2021 Bbcln2913 6+2 ikizkuşlarım bende öğürtü oluyor midem bulanıyor başka herhangi birşeyimiz yok çok şükür
Bbcln2913 ikizcanlarim2021 Allah onları size bağışlasın benim eşimde çok istiyor ikiz olsun ama kan değerim 200 iken gitmiştim doktor bir şey görememişti şimdi 6 haftalık olduk Perşembe günü gidicez bakalım daha ne olduğumuz belli değil 😁
ikizcanlarim2021 Bbcln2913 rabbim gönlünüze göre versin bizde çok istemiştik nasip oldu❤️ Sağlıklı olsunlar da 🙏🏻🙏🏻
Bbcln2913 Memmedli kişiden kişiye değişiyor mesela benim hiç bulantım olmadı ama gaz sancısı ve sürekli uyku halim var
arzuublm ben 7+3 karın agrısı ve kasık agrısı mide bulantısı iştahsızlık :// yemeklerden tiksinme hele sagg kasıkkk çok sızlıyor böyle olan var mı?
Bbcln2913 arzuublm ben kasıklarım çok ağrıdığı zaman uzanıyorum ve biraz ayaklarımı yukarı kaldırıyorum tavsiye ederim işe yarıyor
Bbcln2913 Nehirimmm06 ben hala göremedim Perşembe inşallah bir de normal ultrason mu yoksa alttan mı baktılar
Anneballari58 arzuublm ilk hamileliğimdeki gibi aşırı koku hassasiyetimde yok anlamadım gitti 4+2 de 1400 beta çıktı ama