Eminesahin01 Aysenur06 demek her insana göre değişiyor kimisi imkansız demiş kimisi bende de oluyor demiş en iyisi doktoruma sormak 🤭teşekkür ederim💜
aselsura123 Eminesahin01 ilk gebelikte 17 haftalıkken hissettim şimdi yine hamileyim 21 haftalık ilk defa 14 haftalıkken kıpırtı şeklinde hissettim olabilir yani
Happycik Benimde ilk gebeligimdi 13 haftada segirme gibi hissetmiştim. 15. Haftadan sonrada birazdaha hisetmeye başlamıştım.
Minerva26 Eminesahin01 ben 15+4te hissettim. Zayıf olduğum için erken hissetmem normalmiş 48 kiloyum ama sizinki biraz erken gibi. Kendi kalbinizin atışı da olabilir o.
Pinkfloydd Eminesahin01 ilk gebelikte hareket zannediyordum hatta göbeğimi açıp bakınca da kalp atıyormuş gibi oluyo göbeğim doğurduktan sonra yine baktım yine aynı değilmiş yani birazcık daha sabır annesi 🌸
Kadze Eminesahin01 ilk hamilelikse zor ama ikinci ise 13-14.haftalarda hissedilebilexrgini söylemişti bana doktorum ilk gebeligimde
Busracobann Eminesahin01 canım şuan 13 haftaligim ve yaklaşık 4-5 gündür hissediyorum 2 . Gebeliğim ama çok net ve sürekli değil sadece bı kayma hissi oluşuyor
Eminesahin01 Busracobann ay canım ben onu doktora sordum öyle şey imkansız dedi bu haftalar da hissedemezsin o bağırsak hareketleri senin kalp atışın felan dedi
basak07 Seroonline Eminesahin01 bende hissediyorum benim bagırsakım yok ameliyatlığım yani bagırsak hareketi olması imkansız 10+4 haftalık hamileyim resmen hareketini hissediyorum bazen irkiliyorum bile