Bebegimbenim 32+2 oldum bugün doktora gittim bebek 1 kilo 230 gr dedi bana boyu iyi kilosu düşük dedi neler yapmalıyım? Bebeğim nasıl kilo alır yardımcı olun lütfen.
aylakaya Bebegimbenim canım cevız muz kaşar sade maden suyu kırmızı et sut yogurt yumurta badem fındık kuru fasulye doktorum bana onerdi kiloda yapıyo ben 21 haftalik oldum iki hafta önden gidiyoruz
HicranKzn Bebegimbenim maden suyu, erik, şeftali bunlar çok vitaminli. Birde ceviz çiğ badem ye canım. Tam buğday ekmeğide bebeğe çok faydalı kesinlikle saydıklarımı yap. 🌺🌸
YagmurAnnesi Bebegimbenim Bizim 30. Haftada 1560 gr. dı.. Yani o haftalarda bizden daha fazla kilosu olanlar vardi ama sizin biraz düşük. Ama stres yapma sakın. Her gun haslanmis yumurta, muz, ceviz, badem, kaşar peynir ye faydasini gorursun. 😊
Sebnem44 Bebegimbenim anladım canım. Bu haftadan sonra zaten kilosu çok fazla artıyor yeterki düzgün beslen. Süt ve süt ürünlerini bolca tüket yumurta olsun süt olsun yoğurt olsun. Muz kesinlikle günde en az 1 tane ye. Kaşarda çok aldırıyormuş bende sevmediğim için yiyemiyorum. Maden suyu. Keçiboynuzu pekmezi sabah aç karna tüketiyorum iyi geliyor kilosuna ceviz de ye bol bol😊💕
Kahniyap Bebegimbenim Bebegimbenim merhaba çok stres yapma ama öğünlerin atlatmamani onerebilirim ayrıca tahin pekmez son aylar için en çok önerilen besin deneyebilirsin cok abartmamak şartıyla tabi.ben her gün kahvaltıda yiyorum ve bebeğimin gelişimi çok iyi dedi doktorum.bunun yaninda meyvelerini aksatma yine ve günlük kalsiyum miktarina da dikkat edersen sıkıntı olmaz.
Ysmnsml Cnm eger 32 de o kılodysa gercektn zayıf. Ben 28+3 te baktrmştm 1350 grmdı. Benm beslenme şeklimi anlatayım. Sabahları hep tereyagında kasarlı yumurta yıyıyorm. Oglenlerı tum meyveden bıraz ozellıkle muz tuketıyırum. Ikındıye dogru kecıboynuzun ıcıne bı avuc cevız koyup yıyıyorm bı de cig badem. 2 bardak oglen sut içiyorm akşam da iki bardak. Akşamları muhakak sebze bulunduruyorm ve etlı ymk muhakkak. Yeşil mercımek ıkı gunde bı. Bugdaylı yogurt corbası da ıkı gunde bı. Bu arada ıkız gebeym
Bebegimbenim Mosimosi Evet bi kaç kez baktı sıkı beslenmem gerektiğini bi diyetisyenden yardım alabileceğimi söyledi. Doktorumada çok güveniyorum, beni yanlış yönlendireceğini düşünmüyorum.
Mosimosi Bebegimbenim kaşar, muz, yeşil mercimek, süt ilk aklıma gelenler. Akşam saatlerinde yiyip solunuza yatın bir süre. Bazı bebekler sonradan kilo alabiliyor.
Handeberkay Bende senin gibi çok üzülüyordum kilosuna ama şakın takılma son haftalarda alıyorlar benimde çok zayıftı şuan 37 haftalık 2830 seninde son haftalar alır canım artık iyice
Sedacengiz Ben 29.hafta da 1.370 gramdı. Doktor protein ağırlıklı beslensen kilosu birden fark eder demişti . Bende yumurtaya başladım 15 gündür. Bakalım yarın gideceğim fark ediyor mu
kubrafatih28 Sütü muzla beraber tüket. Ceviz, haşlanmış yumurta, et, tavuk, kaşar peyniri birde bozaaaa öneriyorum inşallah sağlıkla kilo alır ve kavuşursun evladına.
Gudigudi Benim 28. Haftada 1350 gramdi. Hamileligimin basindan beri onde gidiyor bebek. Her gun 2 yumurtadan asagi yemiyorum. Onun disinda et yemeye dikkat ediyorum. Sut icemesem yogurt yiyorum. Yogurt yiyemesem sut iciyorum. Ekmek yiyorum. Sadece bebek onden gitse iyi. Ben de onde gidiyorum baya😁😁 uzulme canim alir bebegin son haftalarda. Sen yeter ki iyi beslen🤗
aylakaya GulerDoganAslan Boyum 1.68 cm kilo 69 ile hamile kaldım şimdi 74 kiloyum 21 haftadayim üçüncü bebeğimi bekliyorum😊