nisanurcanevi Sumeyrasalik evet iki hafta once azar azar, iki gun boyunca geldi… Hatta üc gun kadar oncede asiri geldi boyle avuc avuc; kahverengimsi pembemsi sumuk kadar yogun akinti. Siz şuan kaç haftalik gebesiniz ki korkunuz var
Deletedmom54 Serpilhasanege ben 35teyim siz böyle yazınca doğuma çok yakın oldugumu farkettim Hastane cantam bile yok
Serpilhasanege Deletedmom54 hazırla bence canım hazır olmamak çok kötü en azından kıyafetleri yıka ütüle çocuğun
Bsraytkn Serpilhasanege bende 39+2 yim geçen cuma ilk çatı muayenesinden sonra nişanım geldi 3gün boyunca kahverengi sümüksü bir akıntı,doktoruma sordum ağrın ya da sancın olursa gel dedi bende bekliyorum işte . Korunmasız ilişkiyi çok öneriyorlar👍🏻
Serpilhasanege Bsraytkn enfeksiyon var canım ya oda olmuyo onun dışında herşeyi denedim fitil verdi doktor kararsizim onu yapıp yapmamakta zararı olur diye
Bsraytkn Serpilhasanege bende ne yapsam diye düşünüyorum artık günüm de yaklaştı perine masajı diye bi masaj varmış şimdi gördüm bi postta yazmışlar bi onu denemedim
Serpilhasanege Bsraytkn denedim ben bi defada acıyo ya bide göbekten egilemedim yoruldum bıraktım hemen beceremedim ama iliski zaten perine masajı yerine geciyomus daha iyi oluyomus yani
Sumeyrasalik nisanurcanevi bende oyle dusunuyorum sorumlarima cevap verdiginiz icin tesekkur ederim hakkinizi helal edin sizin yorumlarinizi okudukca korkularim biraz hafifledi 🙂