Gzdsrm Eda-kmrcu esinin kucuk 15 olamiycagi icin 15 olsa salmazlar heralde o yuzden buyuktur bence esine 15 sana 10 dediler dedigin icin ben oyle dusundum canim
Gzdsrm Eda-kmrcu tabiki canim benim kucuk tansiyon 15 olsa kesinlikle gondermezlerdi kucuk icin 15 cok yuksek bi deger bildigim kadariyla tabiki
Dryalp Eda-kmrcu evet büyük olan 16kücük olan 10du suan cok şükür düştü:)ama dikkat etmek lazım yukseklıgı kötü cunku
Dryalp Eda-kmrcu devamlıysa tavsiyem sitresten uzak durmanız yedıklerınıze dikkat etmeniz gerekıyor ama neden olduğu da önemlı araştırılması gerek canım
fitmommy Eda-kmrcu benim yükseliyor diye doktor limonlu sarımsaklı gıdalar tüketmemi söyledi yüksekse tuzlu yemeklerden kaçınmalı. siz de tam tersi
fitmommy Eda-kmrcu bi defa 14-9 oldu çok korktum. Gebelik zehirlenmesinden protein kaçağından şüphelendi doktor çok şükür bir şey çıkmadı. O yüzden yemeklerimi azalttım dinlenme sürelerimi artırdım ve tansiyon ilacı içiyorum
fitmommy Eda-kmrcu doğuma kadar iç dedi doktor sonrasında gerek olmayacaktır gebeliğe bağlı ortalaya çıkmış dedi. İnşallah kalıcı olmaz
fitmommy Eda-kmrcu tabi tansiyon ilacını düzenli içtiğimde tansiyonum 12-7 civarında geziyor hatta daha bile düşük olması lazım yoksa gebelik zehirlenmesine davetiye çıkartıyor yüksek tansiyon ondan korkuyorum