melisssas Kızlar size de konu komşu baskısı oluyor mu. Hamilesin saçını kesme boyatma aman makyaj yapma!!! Kafam ikiye ayrıldı. kimyasal ürün olmadıktan sonra sıkıntı olmayacak dıyenler ve aman sakın yapma dıyenler… Bu durumlar hakkında ne düşünüyorsunuz😔
Minik2829 melisssas ben sacimi kestirmistim.ama doktorum saç boyama işine pek sicak bakmadi😊 bende çok umursamadim zaten.dogumdan sonra boyaticam.
berus melisssas banada çok dediler ben bizzat doktora söyledim 20 haftadan sonra saçını Boya kesim istediğin zaman cilt bakımı hatta gentral bölge hariç lazer yaptirabilirsin dedi makyaj derinin altına nufus etmiyor bile. Hepsi uydurma
Esra-dmr melisssas kimseyi umursamamak gerektiğini düşünüyorum. Herkes kendi için en iyinin ne olduğunu bilir zaten . Bende saçımı kestirdim konu komşuya gerek yok kendi ailem başladı niye kestirdin bilmem ne. Ya bi tutam saç mı tutuyor benim çocuğumun ömrünü Rabbim bilir onu dedim çıktım. Duymazsan iyi olursun bence
ftmftmb Saç kesmek filan saçma da ben de boyaya ve aşırı makyaja karşıyım yüzde yüz bitkisel ürün bulunmuyor çünkü. Ama zaman zaman makyaj motivasyonumuzu çok arttırıyor tamamen de çıkartilmiyor hayattan
melisssas ftmftmb al benden de o kadar insan makyaj yapınca bıraz kendıne gelıyo her zaman olmamada motivasyon 🤪🥰
idiloska berus a lazer oluyor mu? Ben de soracağım doktora, o kadar gittim lazer şimdi ağda vs geri dönmek istemiyorum.
[silindi] minnakveben makyaj cok ciddi kimyasallar iceren urun kullanmadiginiz surece sikinti olmaz ama evde kalma hali benim isime yaradi cildimi sakin birakiyorum acikcasi. Makyajdan cok surdugunuz kremlerde hamilelikte sakincali kimyasallar var mi yok mubakmak daha onemli bence. İnternette detayli ararsaniz 8-10 tane kimyasal madde pek onerilmiyor ve urunlerin icinde bulunabiliyor. Onemli olan urun iceriginde onlarin olmamasi. Bir de dudaga bisey surmek bana pek mantikli gelmiyor direk vucuda giriyor farkinda olmasak da
Myssr melisssas ben kestim. Ama boya kullanmiyorm kullanmam da yani ridke girmeye gerek yok kimyasalsiz denilenlerde de illa bisilee var saca boya tutmali yani bisi var kesin. Dogal yaglarla cilt bakimi yapıyorum sampuan sackremini dogal almaya çalışıyorum makyaj hic yapmadm. Bide hemen bebege zarar vermez boyle seyler hastalıklar aslinda vucudumuzda toksin birikmesiyle ortaya cikar zamanla vucut tolore edemez ve sinyal verir o yüzden sizin icinde bebek icinde uzun vadede ortaya sonuc cikaracaktir
minnakveben [silindi] tesekkürler krem fln hic sürmüyorum sadece rimel allık oda cok midem bulandıgı icin solgun gözüküyorum o biraz gitsin diye
Deletedmom59 mantıken düşününce bence saç kesmemek saçma makyaj yapmamak da saçma hatta saç boyamamak da bence saçma boya saçında kalıcak bebeğe ne gibi bir zararı olabilir ha doktorlar önermiyorsa bilemem ama mantıken saçma geldi
Esra-dmr melisssas yani ilk defa duydum onu ama ne bileyim boştan yere korku sebebi bence hepsi ☺️Veren Allah o ne derse o olur sonuçta ☺️🙏🏻
Myssr melisssas naturalive beauty ama sertlestiriyo baya bi de otacinin dogal olanlari var ya ondan aldm o daha güzel
Memmedli melisssas saç boyamak zararlı ama yapanlarda var. Sen başkalarını ne dinliyosun. Yapmak istediyin bi şeyi doktoruna söyle onaylarsa hap işte. Baskalarını dinlemek sadece sinir bozuyo. Sana diyorum ama bende dinlerdim. Şimdi pişmanım. Boşuna sinirlendiyime.