E_A1121 Eylul_melek canım ikinci hamileliğim ikisinde de aynı renk oldu koyulastı kahverengi gibi oldu cinsiyetle alakası yok bence birinci de oğlum oldu şimdi kıza hamileyim
haziranin25i Eylul_melek kız bebeğine hamileyim sağ göğsüm daha bir koyu renk aldı 🤗 şuan 33+2deyiz ikisi de aynı renge döndü 😂😂
Duru40 Cinsiyetle hic bi alakasi olmadigini dusunuyorm cunki ilk gebeligim erkekti ve pembe renkliydi sonra pembesi koyulasti ikinci gebeligim yine erkek fakat bu seferde kendi renginden tamamen uzaklasti koyu kahve rengi oldu 🙃
Eylul_melek Minik2829 benim ilk hamileliğim kızdı, açık renkliydi şuan koyu renk olmuş cinsiyet için daha gitmedim 18. Haftadayım
Eylul_melek Aselminaaa erkek çocuk olanların göğüs uçlarının koyu olduğunu farkettim ve duydum bir kaç kişiden
Seyma2861 Eylul_melek şimdi çok saçma gelebilir ama takip ediyorum bazen normal pembe bazen koyulaşıyor 😁neye göre oluyor bilmiyorum bebeğim erkek
Ayseyaren19 Benimde baya koyulaştı koyu kahve siyaha doğru gidiyor neredeyse bebeğim kız 🤗 ama dediğiniz gibi bende öyle duydum koyu olunca erkek oluyor diyorlar genelde
Nuray23 Eylul_melek koyuldu ama hormonlardan cinsiyetle bi alakasi yok. Allahim nasip ederse kizim olucak.