aylh4467 Hangi mağazalarda satılıyor nerelerden aldınız İnternetyen alalanlar kaliteli mi nasıl bulamıyorum mağazalarda
Anne54 aylh4467 genç bebe sayfasından bakıyordum sakaryada yaşıyorum burdaki mağazasına gittim beğendim oda takımı aldım ama daha getittirmedim. Nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama istanbulda mağaza yok diye biliyorum ama araştırın belki başka site bulabilirsiniz
eminegmssy-18 aylh4467 boobebekgenc bn ordan aldım çok kaliteli akrabamız ve görümcemde ordan aldılar.
mercimeginanne aylh4467 instagramda Genç Bebe sayfasında beğendim gidip aldım sonra Kocaeli mobeskodan
MinikKoala aylh4467 genelde internetten alanlar memnu degil pek saglandıgı söyleniyor bizim dedelerimiz birlikte yaptılar çok memnunuz bazen ben bazen eşim bebegimizin yanında yatıyım uyutuyoruz kullanım açısından güzel oluyor
aylh4467 Anne54 İstanbulda yaşıyorum evet baya baktım göremedim normal çocuk odaları var instgram da çok sayfa var ama güvenilir mi nasıl bilemiyor insan
eminegmssy-18 aylh4467 buraya fotoğraf atmayı bilmiyorum ama instagram adresiniz varsa ordan atabilirim
mercimeginanne aylh4467 ben pierre cardin in dolap-şifonyeri, kaft ın montessorisini(1400₺) aldım toplam 5000₺ idi. İç yatağı 800₺
aeh n11 de masifahsap mağazasından aldım gayet güzel https://urun.n11.com/cocuk-odasi-takimi/montessori-yatak-yerden-yuksek-catisiz-model-P372525114
Birgul eminegmssy-18 Resim yüklemeyi bilmeyen annelerimiz için 🤗👇 https://forum.mutluanneleriz.com/d/401753-foto-raf-y-kleme
incikinannesi eminegmssy-18 çok güzelmiş güle güle kullanın😍 ne kadara aldınız acaba? İçinde yatağı korumalığıda varmı
eminegmssy-18 incikinannesi çok teşekkür ediyorum. 😊 1600 tl karyola yatağını ayrı aldım 800 tl korumalığı nevresim takımı içinde 750 tlydi pahalıydı diye alamadım maalesef😔
Anne54 eminegmssy-18 canım banada 500 600 dediler ne yapmayı düşünüyorsun bende çok kararsızım yatağı gösteren korumalığı ve nevresimi 😔😔😔
Melikelifeylul Merhaba ben de Instagram’dan 2 yıl önce kızım için yeni.nesil.yatak sayfasindan aldım. Çok da memnunum. Benim arkamdan kuzenim ve arkadaşım da aldı aynı siteden. Bı bakın isterseniz güvenilirler.
morusevenanne aylh4467 almadım ama instagramda montessoridesigns sayfasının kendine has patentli ürünleri var çok hosuma gidiyor
Kizimveoglumm aylh4467 montesorri yatakların çeşitleri var mdf ile yapılan bide kök ağaç ile yapılan mümkünse iyice araştırın mdf almayın mdf cabuk kırılıyor benim kızımın kök ağaç ahşap renk 1 yıl olacak kullanıyoruz eşim ben kızım içinde uyuyoruz o derece sağlam 😇 boyutu tek kişilik yatak boyunda 😇