Yanki Deletedmom59 Pko hastasıyım düzensiz regl oluyordum. Tüy problemim vardı. 2 ay hiç ara vermeden kullanıp hamile kaldım.
Deletedmom59 Asli10 yok cnm içinde kalsiyum hariç tüm vitaminler var özellikle pkolular için hamile kalmaya cok faydalı diye okudum
Deletedmom59 Yanki şase mi kullandin kapsül mu canım nasıl kullandin bilgi verir mısın ne zaman kullandij
Asli10 Deletedmom59 bak bunu bilmiyordum inşallah inşallah en yakın zamanda hamilelik haberini alırız ❤️❤️
Yanki Deletedmom59 kapsül kullanmıştım canım. Yumurta kaliteni arttırıyor her gün içiyordum. Temmuz da başlamıştım eylülde hamile kaldım.
Guneslii Deletedmom59 1 ay kullandım ama sonrası düşük yaptım. Sonraki aylar yine kullanmama rağmen hamile kalamamıştım.
Deletedmom59 Happybsrn ben de yarın başlıcam ne zaman kullanmaya başlamak gerekiyor ama hamile kalan onlarca kişinin yorumunu okudum sizde pko yoksa sadece folik asit olarak etki eder ama varsa yumurta kalitesini artiriyormus
Happybsrn Deletedmom59 https://imgyukle.com/i/YeTo58 bunu kullandım adet zamanı başladım kız o yüzden mi bnde bu ay iki sağda bı sol da yumurta oldu 😄
Happybsrn Deletedmom59 iki tane yumurtam sağ tarafımda var bı tane de sol da heryerden yumurtlamışım🥳😄
Happybsrn Deletedmom59 ha ha vay halime bn ikiz fln istemiyorum yapamam kız Allah isteyene versin😏 inşallah kist olmaz ben ondan korkuyorum 🤔
Deletedmom59 Happybsrn ha kist olur mu bilmiyorum ama ikiz de çok güzel yaa bence harika birşey evet büyütmesi çok zor ama çok tatlı olurlar 🤩👶🤭