zeyzeyyyy Kızlar 22 haftalık hamileyim yüzüm bildiğiniz balon gibi oldu gözlerim falan elim de ayağımda hiç bir şişlik yok neyden olabilir 😭 başına gelen varmı?
Rabis93 zeyzeyyyy hormonlardan dolayı şişiyor canım bazen fazla şiş duruyor bir de protein tüketmelisin yani kırmızı et..ben bir iki hafta yemesem yüzüm balon gibi olurdu doktorum protein ye sadece sebze karbonhidratla olmaz demişti maddi durumun iyiyse et yemeye çalış miden bulansa da …ben 37.haftadayım hâlâ pek yiyemiyorum tabi su içmeyi de ihmal etme bol su iç tuzu da azalt etkisini görürsün
Elifaysu zeyzeyyyy bol bol su iç ödem oluşmasın ve tuz tüketme 🤗ben 36+4haftadayim maşallah hiç ödem oluşması tuzdan uzak durdum aksine yüzüm inceldi 🤗günde dört litre su içiyorum
Ceylannn zeyzeyyyy Genelde son haftalarda ödem beklenir ama sizin biraz erken olmuş. Bacaklarınızda da yoksa tansiyonunuz da normal ise endişe etmeyin. Beslenme ve hareketsizlik buna neden olabilir. Günde en az 1 saat yürüyüş yapmanız ve en az 2 lt su içmemiz tavsiye edilir. Yasaklardan dolayı evde olduğunuzdan olabilir mi acaba 🤔 yine de bir bilene doktorunuza danışın Çok geçmiş olsun sevgiler 🤗
zeyzeyyyy Ben normalde de et yiyebilen biri değilim olabilir dikkat edeyim bundan sonra çok teşekkür ederim sabah aynada kendimi görünce korktum.. ilk 4 ay kustum hiç bir şey yiyemedim şimdi iyiyim ne bulursam yiyorum çok dikkat etmiyorum ondan oldu heralde😒
zeyzeyyyy Elifaysu maşallah ay darısı bana inşallah çok teşekkür ederimmm😍🥰 dikkat edeceğim bundan sonra 😇
zeyzeyyyy Ceylannn çok teşekkür ederim ilginize dikkat edeceğim bundan sonra yarın kontrolüm var bir sorayım doktoruma😇🥰