Gigy Kubra0170 Kürtaj işlemim orada oldu, doktorumdan memnun kalmadım diye değiştirdim ama ,doğumhane ekibi , hemşireler vs. çok ilgili bilgi verici rahatlatıcı ,doktorlar da öyle aslında benim şansıma galiba benim doktorla tutmadı elektriğimiz
Kubra0170 Gigy benim doktorum dışardan ben hastane personeli ve odaları merak ediyorum temizlik ,ilgilenmeleri açısından :)
limonluchescake Kubra0170 benim arkadasim yapti canım. Oda otelcilik cok iyi değildi ama doktorum cok iyi demişti. fakat benim fikrim; orası eski tr gazetesi hastanesi oldugu için calısanlar da biraz muhafazakarmıs diye duydum. İnsana davranısları mükemmel ötesiymis. Hep böyle abla gibiydiler diyor arkadasım. Sagolsunlar cok ilgilendiler demisti. Ama hastane eski oldugu icin lüks değildi diyor. yine benim fikrim; bence önemli olan iyi hekim ve ekip. Yani hastane otelcilik falan cok önemli değil. Bana kalırsa doğum için iyidir diyebilirim. Hayırlısı olsun arkadasım☺️💙
Gigy limonluchescake yeni bina var artık orada yapılıyor doğum , şahane odalar falan ,ama pandemiden dolayı tekrar eski binaya geçmiş olabilirler
limonluchescake Gigy belki yenidedir kuzum benim arkadasımın doğumu dediğim 2-3 sene öncesiydi. Şimdi yenide olabilir bilemiyorum. ama dediğim gibi hasta bakıcısından hemsiresine cok ilgili insanlarmis. Önemli olan da zaten bu değil mi
Gigy limonluchescake evet evet ben de kürtaj oldum ,gerçekten hemşireler falan şahane ,evet yeni bina 2 3 yıl olmuştur ,çoğu kişi eski bina diye gitmeyip karar değiştiriyordu
limonluchescake Gigy yani aslında binayı bize mi veriyolar, bina secimine göre hastane secmek ne sacma 😁🙈ah biz kadınlar ya.😬