Eylulck 29+4 hafta olan anneler bebeğinizin kilosu ne kadar? Az önce doktordan geldim 1200 biraz geriden geliyor yakın takibe almamız lazım dedi. Tedirgin oldum sizin melekleriniz ne kadar acaba?
halitefe Eylulck canım doktorun daha iyi bilir tabi ama o hafta ve günde kabul edilen ortalama ağırlık 1350 gram yani çokta altında değil aslında bebek
Aysn6767 Eylulck bu kilo bu haftayla uyumlu gibi doktorunuz daha iyi bilir tabi ama, benim kızım 28de 1 kilo 20 gramdı dokturumuz haftasıyla uyumlu dedi, bu haftalardan sonra haftada 200-250 gram alıyorlamıs yani 29 da maximum olabileceği kilo 1200-1300 zaten.
Eylulck halitefe bende araştırdığımda o şekilde gördüm ama doktor öyle söyleyince birden tedirgin oldum
aysedemirucar Yapı meselesi bence takmayn yemeye içmeye devam edin sağlıklı olsn da zayıf olması çok da önemli değil bence 3 buçuk doğan sağlıklı bir bebekle 2700 doğan sağlıklı bir bebek arasında ne fark acaba doktorlar da ancak hastayı tedrgn ediyor… Ben 28 haftada devlet hastanesine gttm kadın doğru düzgün bakmadı bile 1500 gram dedi daha beş hafta önce 520 gram olan bebk beş haftada bir kilo alms gibi bana hiç mantıklı gelmedi tekrardan başka bir devlet hastanesne gttm 29 haftamdaydm 1200 gram dedi doktor gayet normal bu haftalarda bebek kilosu aşağı yukarı böyle olur dedi icm rahtladi…
ogretmmenanne Eylulck benim 28+0dı dün 1250 gr dı. Kızım olacak. Vardır bi bildiği. Beslenmenize dikkat edin 🌸
Aysn6767 Eylulck birde her bebeğin kilosu boyu kendine özgü canım, genetik faktörler var. Çok bi gerileme, ilerlemede söz konusu değil, şimdi burda o haftada daha kilolu olan bebekler cıkacak demoralize olacaksın hic gerek yok 🌸
badekusunannesi Gerçekten bu doktorlar bir acayip ben de geçen hafta 28+0 da gittim bebeğin kilosu az yemeni arttır dedi 1 kiloydu ve bu hafta tekrar çağırdı bugün gideceğim bakalım kaç kilo olmuş neye göre zayıf diyorlar anlamıyorum benle babası yapılıyız bebeği bize mi yakıştırmadı ne bileyim 🤷♀️😂
gull_26 Eylulck 29+3 de kontrole gittim gecen hafta 1200 gr dedi doktorum kilosu iyi oldugunu soylemisti 😕
Eylulck gull_26 normal diyorlar ama doktorla alakalı bir sıkıntı bence canım benimki. Seninde normaldir 🌸
ssnnmmm Eylulck 28+1de 1130gr dedi dün gayet normal dedi haftada 100-150gr alır artık dedi sizinkide çok küçük sayılmaz bu durumda
likapaa53 Hemşireyim nasıl olurda 29. Haftada 1200 gram olan bebeğe geriden geliyor diyebiliyor doktor anlamıyorum haftasına göre gayet uyumlu zaten 29 da o kilolarda olur hatta benim 1450 gelmişti doktoruma söylediğimde gayet iyi önde bile demişti sıkmayın canınızı kilosu haftasına göre gayet normal🤗
halitefe Eylulck yani bu hafta raz yediğine dikkat et bol bol süt falan iç faydası olacak bence kapatır arayı
bgmclk11 Benim doktorumda 30ncü haftada 1470 gram küçük bir bebek olacak demişti tedirgin etmişti bizi ama bakıldığında haftayla uyumlu gözüküyor. Bence çokta takma kafana sağlıklı olsun doğduktan sonra kilo alır zaten 🙏🏻