momm1 Kızlar 23 haftalık hamileyim, kabızlığım başından beri vardı fakat yinede tuvalete 2günde girebiliyordum şimdi hem ağrı yapıyor hemde giremiyorum. Acil çözümü olanlar öneri verebilirmi? Sıkıldım bu durumdan😞
ysfali06 momm1 bnde makat çatlağı vardı doktorum kesinlikle kabız olmamalısın deyip duphalac verdi. O da fayda etmiyor bana ama doktoruna Bi danış uygun görürse verir belki sanada
MehZey momm1 yemeklerden önce ortasında ve sonrasında ikişer bardak su içiyorum nar yediğimde çekirdeğini çiğniyorum üzüm de öyle bunlar kabizligima engel oldu
Bibebisgordumsanki Canım sabahları uyanınca bir bardak ılık su iç, karnabahar tarzı yiyecekler tüket, her gun 5-6 tane gün kurusu kayısı tüket. Doktor muhakkak bol su ve hareket olmalı diyor. Kendini hareketsiz bırakma.
momm1 Bibebisgordumsanki bol bol su içiyorum kayısıda yiyorum ama hareket fazla etmiyorum sanırım ondan olabilir
eliff26 ysfali06 geçmiş olsun bende de vardı doğumda olmuştu madecassol krem ve anestol pomad la geçti aile hekimi yazmıştı bi danışın belki size de iyi gelir
Eski9 ysfali06 makat çatlağı için naptiniz şuan bende öyleyim çok perişan oldum 15 gündür hergun ağlamakla geçiyor 15 20 gün içinde duzelmessem ameliyat olacagim
sue92 Kayısı en az 2 tane yiyip üstüne oda sıcaklığında su içmenizi öneririm. Ya da kaybar suda kayısıları bekletip suyu içip taneleri yemek de etkili👍🏻Ben de bu sabah sıkıntı yaşayınca yaptım.
ysfali06 eliff26 bana da doktor proctolog krem ve fitil verdi kullanıyorum ama faydası yok. Benim ki artık ameliyatlık Bi durum oldu. 10 yıldır var yeni değil 🙄
Mucizeeemmmmmm momm1 vall hamileliğim başından beri öyle bi sorun yaşamadım çok şükür Buda gergin düzenli olarak su içmemle kaynaklı galiba 🙃 bol bol su iç
Nesse86 momm1 Ben hersey tükettimde bir seye yaramiyor.Hormonlardan dolayi o 39.haftadayim hala ayni gecmedi
mavikuzum Nestle’nin Optifibre diye bir Ürünü var toz şeklinde.Her akşam bir bardak suya bir ölçek karıştırıp tüketin.Hemen faydasını göreceksiniz.
istanbul3434 momm1 kuru kayisi armut sicak sut zeytinyag bagirsak calistiran ne varsa ye bol su ic, lifli ve sulu yemek agirlikli beslen, hamurisinden uzak dur, bol bol yuruyus yap canim. Yine cikamazsan doktoruna sor
Asilb momm1 ben de 23 haftalık hamileyim aynı durumdayım canım. Doktorun dediği yatmadan kayısı yicen 3-4tane
PolatSevda momm1 canım doktoruna danış 101deki kayısılı bitki çayı kesin çözüm doktorum içebilirsin sıkıtı yok dedi o işe yaradı bi bende gerisi hiç yaramadı
Ebru555 Herseyı denedım basından beri ama cevizi aksam ıkı avuc yedıgım zaman cok ıyı gelıyo ben artk bunu yapıyom canm