Astadavistabeybi Gizemky bizlere de haber verin lütfen 🙏 bebişiniz uyuyordur inşallah Bazen hepimizi korkutuyorlar bende bu sebeple kaç kere acile gittim
Mom092 Gizemky Haber ver canim burdan Allah korktuğuna uğratmasın insallah bebeğin iyidir simdi girer görürsün ☺️🙏🏻
halitefe Gizemky inşallah iyidir canım stres yapma sen şimdi panikte olma birşey yoktur muhtemelen ama tedbiren gidiyorsun öyle düşün bazen minik hareketler oluyor hissedemiyoruz onları falan yada uyuyodur bebiş
Miracle-syd Tatlım birsey yoktur içini ferah tut 35 haftadayim. Gecen haftada ben gittim hareket etmiyor diye bütün gün kimildamamisti Ama bebek cok sağlıklı birsey çıkmadı olurmuş böyle bazen kıpırdamıyor minnaklar ama tabi yinede içimiz rahat olsun gitmek lazım Gizemky
Haticeyuce31 Gizemky sen merak etme kuzum seni korkutmak istemiştir biraz uyuyordur keyfi rahattır merak etme sen arada yapıyorlar boyle bizede haber ver merak ta bırakma
YaseminBatrk Gizemky kötü bir şey yoktur korkma korktukça bebekte gerilir sakin ol dua et uyuyordur yeri kalmadığı için sen hissedememişsindir . Haber ver bize
YaseminBatrk Gizemky kötü bir şey yoktur korkma korktukça bebekte gerilir sakin ol dua et uyuyordur yeri kalmadığı için sen hissedememişsindir . Haber ver bize
gizemsbsl Çok geçmiş olsun bende 27.haftadayım benimde hareketsiz dünden beri korkutuyor bizi fıstıklar ama pozitif düşünüyorum hep
Gizemky Hepinizden Allah razı olsun şimdi çıktım daha hastaneden çok şükür iyi ben stres yapınca oda yapmış ama korktum işte napayım🤦🏻♀️ Ok şükür iyi bebeğim çokkkk şükürrrr Rabbim evlatlarımızı korusunnnn 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻