Ysmn_13 Elmaveannesi inşaAllah ama doğumhanede doktor 42ye kadar yolu wardı dedi Bendede ne nişan geldi ne su ama düzenli sancılarım wardı saolsun doktorda çok yardımcı oldu bana
Ysmn_13 Nur1903 benim kızımda eliyle birlikte doğdu az bi yırtığım oldu o yüzden yoksa kesi falan atmadılar
Ysmn_13 beklenenaannaaa amin Allah razı olsun Rabbim sizide tüm hamileleride bi awazda kurtarsın yok yanıma refakatçi almadılar doğumdan sonra eşimi aradılar normal odaya çıkarttılar eşim yanıma geldi eşyalarımı getirdi oladar
Ysmn_13 Aynurr16 ewet son haftada doktor bebeğin kafasını aşağıda görünce kontrol etmişti yaptılar yani
Ysmn_13 minikkalplim ankara şehir hastanesinde yaptım doğuma asistan doktor girdi ama çok çok iyiydi ismi tuğbaydı soyismini bilmiyorum ama
Ysmn_13 EgEslemin_Annesi0625 gece 1 buçukta doğum yaptım 24saat kalıosunuz normal doğumsa sezeryansa 2gün kalıosunuz die biliorum sezeryandan emin değilim ama normal yaptığım için 1gün kaldım ben
Ysmn_13 EgEslemin_Annesi0625 hemşire giydirdi doğumhaneye bebeğin bir tane kıyafetini we battaniyesini alıolar sadece başka hiç bir eşyanız kalmıor eşinize teslim wdiliyor