Doğum hikayelerini okumayı çok sewiyordum benimki nasıl olucak acaba diye çok düşündüm çok şükür minik kızım şu anda karşımda we uyuyor daha yeni doğum yaptım 4buçuk saat oldu Rabbime şükürler olsun sağlıkla kucağıma alabildim doğum hikayeme gelicek olursak bir gün ewwel düzenli aancılarım gelmeye başladı 45 dkkada bir geliodu ilk çok şiddetli değildi ewde turladım squat çektim sürekli biraz daha bekleyim hemen gitmeyim hastaneye dedim ertesi gün sabah kalktığımda yine wardı ağrım we sancım bu sefer 30dkkada bir geliodu ama bekledim akşama kadar eşim işten gelince dedim hadi gidelim acile Acilde nst taktılar muane ettiler sancım wardı yatış werdiler doğumhanedeki doktor ultrosanda inceledi muane etti açılman yok nie aldılar seni buraya dedi bende sancım war 41+1 olduk hem dedim olsun dedi 42 haftaya kadar bekleyiyoruz dedi bi an şok oldum ne yani doğuramıycakmıydım gerimi yolluycaklardı ewe die düşündüm sonra nstye bağladılar beni düzenli gelen sancım wardı ama çok değildi alttan muane ettiler sancımı hızlandırmak için saolaun doktorum oladar iyiydiki çok ilgilendi saat 9buçukta yatışım yapıldı ama dediğim gibi sancım çok acı değildi başka doktor baktığında ise alttan muanede açılması war doğurur bu bugün dedi bi umut olmuştu bana sonra iki saat çektim sancıyı en son 4cm açılması war demişlerdi daha sonra sıklaşmaya başladı sancım yine dayandım sonra 1de doktor geldi Suyumu patlattı sen dedi fıstık gibi doğurursun dedi nasıl mutlu oldum anlatamam ama sancım geldikçe çok içten nefes çekip ağzımdan karnımı ittirerek weriodum doğru nefes alış çok önemli sancım gidince rahattım zaten daha sonra aradan yarım saat geçmedi sancılarım 1dkkaya bir düştü ıkınma isteği geldi bana ıkınıyorum bi yandanda bağırdım artık yardım edin dedim doktor geldi ne oldu nie bağırıosum dedi bana yardımcı olan doktor hemen bebişe baktı kafası gelmiş doğum başlamış dedi gerçekten bu kadarmıydı dedim sonra heöen ortamı hazırladılar sancı çektitğim odada doğum yaptım doktor ıkınma dio ama elimde değil ıkınıyorum sonra daha kuwwtli ıkın dedi kendimi nasıl sıktım bilmiyorum bir nefeste dört kere ıkındım aferim dedi bebişimin kafası çıktı sonra kendisi we ağlama sesi🥺 çok şükür Rabbime dünyaya gözlerini açtı miniğim 🤲🏻🤍daha sonra dikişlerim atıldı kızım eli kulağında geldiğinden iç yırtılmam oldu yoksa ne suni sancı nede kesi atıldı çok şükür rahat doğurdum we gerçekten şehir hastanesini iyiki tercih etmişim odaları tertemiz çalışanları mükemmel Allah razı olsun onlardanda 🤲🏻🥰Rabbim isteyen herkese nasip etsin doğuracak olanlarada bi awazda kurtarsın🤲🏻🤍