Güzel anneler bende sonunda doğurdum 😘
gebeliğimin en basında zorlu süreçten geçtim ne yesem kusuyordum 4 aya kdar sürdü sonra yiyebildim 2. Trımestarım efsane güzel ve rahat geçti 3. Trımestarımda maalesef kasıntı ya yakalandım ve her gece mahfoldum kasınmaktan burda önemli not düşüyorum kaşıntısı olan annelere evet doğuma kdar geçmiyor ama tahlil sonucunuz tertemizse eğer sebebi ya idrar yolu enfeksiyonu yada böbreklerinizde tas yada kum varsa ondan oluyor neyse uzatmıyım bugün kontrole geldim çünkü bebeğim hiç hareket etmedi haftasonu bende şüphelendim direk doktoruma geldim aha bir de ne olsun meğer suyum bitmiş düşünün azalmamıs bitmiş doplere soktular doktor hiç suyun yok dedi ve apartopar tabkide sezeryana alındım zaten bebeğim makat gelişiydi önce damar yolum açıldı inanın bana böyle bir anlık açıyor o kdar içiniz rahat olsun sonra sondam takıldı hemen onuda söliyim inanın kendnizi rahat bırakınca hiç acımıyor içiniz aşırı rahat olsun sakın korkmayın gerek yok sonra doğumhaneye alındım ve belden uyusturma iğnem yapıldı sedyede oturur pozisyonda duruyorsunuz ve doktor yapıyor ama o bile hiç acımadı inanın hiç korkulucal bir şey yok içiniz rahat olsun sonra yattım ve uyuşmaya başladım sadece bebeği çıkarırken böyle yapılan hareketleri hissediyorsunuz o kdar daha sonra hiç bir şey yok sakın korkmayın ben hep sabit sol tarafıma baktım ne midem bulandı ne bir şey sakın stres yapmayın inanın gerek yok sonra bitti odaya alındım ve evet ameliyat yeriniz agrıyor zaman geçtikçe ama dayanılmayacak kdar değil sonuçta orda kesik var öyle düşünün ben öyle abartılıcak kdar kahve içmedim 3 bardak içtim ve hiç bas agrısı çekmedim kalkıp yürüyünce gazınız ister istemez çıkıyor inanın kayısılı meyve suyu filan hiç içmedim kaç kere gaz çıkardım belli değil 😁😁 şimdide sürekli yürüyüş yapıyorum bol bol yürüyün evet agrı olucak ama siz yürüyün hep bebeğinizde hep emzirin ağzı boş durmasın göğüslerim küçüktü ama sütüm geldi göğsü küçük annelerim hiç takmayın süt geliyor üzülmeyin kızım yanımda uyuyor suan dogurcak olan tüm annelere şimdiden Allahtan sabır ve evlatlarına sağlık versin Rabbim gönlünüzce olsun dilerim doğumunuz sakın korkmayın 😘😘🙏