Mrymmm__ merhaba hanimlar bugün sabah kalktigimda wc girdigimde böyle şeffaf renkde birseyler vardi nişanmidir bilemedim 🤷🏻♀️
GayeGkhn Mrymmm__ geçen benimde geldi sandım canım görseli çok kötü ama bende googledan baktım bi bak istersen sende
Eda_eyrc Mrymmm__ benimkide öyleydi sarımsı gibi yapışkanlı mukus gibiydi iki üç defa geldi. Öyle anladım nişan oldugunu ve 2 gün sonrada suyum geldi
Gulsen4224 Mrymmm__ sadece şeffaf olmuyor illaki kanlı oluyor cnm kahverengimsi pembemsimde oluyor sümüksü yapıda oluyor sizin nişan değil sanırsam🌸
Heein Canım benimkide öyleydi cok dikat edince içinde pembemsi çizgiler vardı sonra pembe geldi akıntı gibiydi ama bnm sancılarım cok vardı
Oznuryunus Heein canım benim şuan karbimda ve belimde ağrı var acı eşiği ne çok az ne çok rahatsız edici ve alt tarafim zonkluyor ve ağrı var 36+5 im ağrı dediğiniz bu mu
Heein Mrymmm__ ama sancın varsa bi iki güne bir belirti olur bnmki iki gün düzensiz sancım vardı 3gün nişan geldi meryem ana eli otu suya koydum suyunu bol bol içtim 7saat sonra oğluşum doğdu
Oznuryunus Heein yok canım dayajilmaz değil anlık girip çıkıyor sağ tarafım sertlesiyor nefesimi kesiyor gibi ama uzun sureli olmuyor anlık oluyor ama sık oluyor
Heein Oznuryunus o zmn eli kulağında canım bende de doğum yapıcağım hafta hiç rahat yoktu yatamıyordum sürekli uyanıyordum
Oznuryunus Heein sertleşme doğum belirtisi mi canım ilk gebeliğim bir bilgim yok endişeleniyorum siz bilgilisiniz bu konuda galiba
Heein Oznuryunus canım benim oğlum 8aylık 5aylık hamileyim🤭🙄 ama aşağı doğru baskı varsa ağrı varsa bu günlerde bişiler olur bnde öyleydi hep temizlik yaptım diye ağrım var diye düşünüyordum ama oyle deilmiş😂
Oznuryunus Heein aynn alt tarafima badki yapıyor bazen iğne batar gibi oluyor teşekkür ederim canım ☺️
Oznuryunus Heein 36+5 canım 3 gündür ağrım var alt tarafima baskı ve batma oluyor ayaklarımdan bazen kan çekiliyor gibi oluyor bilmediğimden endişeleniyorum doktora gitmeli miyim diye aşağı baski yapinca acaba diyorum acilmami oldu