Sec Hamiş anneler sizinde bebişler içeride hıçkırıyor mu?32 haftalığız Günde 2 3 kez hıçkırdığını hissediyorum artık Sizde de var mı benzer durumlar
Mernana Sec hemde nasıl haftalar ilerledikçe daha da belirgin hale geliyor 🥰 benim kızı hıçkırık tuttuğu zaman kızmaya başlıyor sinirlenip sağıma soluma vuruyor 😁
Sec LinaNaz bizimki günde 2 3 olmaya baslayınca telaşlandım bende ☺️ Tecrübesizlik böyle bişey demek ki 😂
Hcrblt Bizimki de başladı hickirmaya 😍🥰Bu sabah uyandığımda oda uyandı sandım saydım sayısını 5 kez hıçkırdı uyudu 🥰🤩çok eğlenceli😂🤩🤩🤩
K-A-Y Musabzehra belki ayirt edemiyorsundur hareket mi hickirik mi diye cunku ben bilmiyordum hickirinca nasil oluğunu 🤣 kalp atisi gibi atiyo
Mrvgl Sec nasıl ayırt ediyorsunuz. Ben sağ tarafında pıt pıt hissediyorum sonra 2 parmak yanında düşünün orda da aynı şekilde. Hickirigi nasıl ayrıt edicem
Sec Mrvgl bizimki ritmik oluyor aynı ritimde bi 5 dk yada daha fazla ben öyle ayırt ediyorum, bazen hareket edince iki üç parmak yan taraflarda hissediliyor
Dilara1503 Sec 31 haftalık bende de oluyor endişe etme hatta güzel birşey akciğerlerinin geliştiğinin belirtisiymş 😊