neslihann87 melegegebe aynen bugün yap 1 sonraki gün çıkıyo ben koltuğa çarşaf serip hafif yatar pozisyonda rastgele tutup çekiyodum göbekten göremeyince çünkü biliyorumki jiletle alsaydım doğumdan sonra sıklaşıcak banada zor gelicekti☺
melegegebe neslihann87 ne guzel iyi yapmissin benim kanamalarim da olunca korkudan biraktm saldim gitti
neslihann87 melegegebe ilk doğumum normaldi sancım başladı ben 2 defa duşa girdim ozamanlar jiletle alıyodum temizliğimide yapmıştım suyun falan gelmezse birden sancıda olsa 2 dk da halledersin
Elmaveannesi Ben kuafore gidiyorum valla butun onlemlerimi alip. baska turlu olmuyor. 38. Haftada gittim en son 39 haftalik oldum suan tek derdim killarim cikmadan dogum yapmak 🤣
CansuDemir melegegebe Önceki 4 doğumumda virüs filan yoktu tabi. Ağdaya giderdim. Bi tanesi erken doğdu onda hemen 2 dk da jiletle almıştım mecbur.Diğerinde de doktor 20. Haftadan sonra yasaklayınca 39 hafta olduğumda doğum için ağda yaptırmıştım. Şimdi mesela kuaförler açık ama ağda konusunda tedirginim.39-40 gibi gider yaptırırım. Daha erken gelir gibi olursa evde gilette venüs var onla alması çok kolay görmenize gerek yok. Şuan 33 haftalığım kendimi hiç kesmedim 😂 Doğumun başlaması da önce yavaştan adet ağrısı gibi oluyor zaten. Öyle filmlerdeki gibi suyum geldi koşun değil 😂
Duygu6166 Mrvee7 bendede braunun aynı vasıflı ürünü varda hamileyim diye kullanmıyorum kullanıyomusunuz siz
deniiizz melegegebe 7 aydır jiletle alıyordum canım illa ki kalınlaşmıştır bence korkma güvendiğin temiz bir ağdacı varsa git çünkü ağdanın rahatlığı ve temizliği bir başka oluyor :)
balyanakoglum melegegebe canım zaten sancı bir anda şiddetlenmiyor baktın sancın başladı hemen sadece altını çıkarıp Bi temizliğini yapıp çıkarsın 2 dk bile sürmez ben öyle düşünüyorum
19231923 melegegebe en korktuğum şey o yüzden sürekli vücut temizliği yapıyorum 😂 bacak kol diğer yerler diyorum bikini belki o an alınır illa ama bacak falan alınmaz o şeyle ben de pandemiddn dolayı jilete geçtim geçen gün ağladım artık göbekten bişi göremiyorum kesiyorum☹️☹️ Aynayla da beceremedim inşallah doğuma temiz şekilde gidebiliriz
melegegebe 19231923 bacagima da jilet vuruyordum inan hamilelikten saldim kendimi killi bacakla geziyorum🤣🤣 en son annem agda yapti bacagima nasil bir aci jiletten sonra . Orama da jilet vurmustum simdi oraya agda gercekten imkansiz düşünmek dahi hissetmiyorum killi dogumu tercih ederm dermisim🙈🙈🤣🤣 jiletle mecbur devam edicem sonrasina bakicam agdaya gecmem lazim
Gozdeeb Tugce1450 ayy en guzeliii👍👍 oyle hemen cikmiyorsa yaptir canim nolcak. Baktin gordun cikti bacaklarinda epilasyon aletiyle aliverirsin ben oyle yapiyom. Ama cikmazdir hemen
Gozdeeb Aytenclk44_ tuh ya niye yaptinkii. Ben aldiramadiysam genelde kontrol gunu genital böyle temizliyici ile temizler oyle giderdim. Belden asagimi yikardim. Insanlik hali aksilik vs oluyor sonucta gidemiyoruz. Bide kimbilir neler goruyorlarr. Sonucta gercekten bizler gibi temiz gelenide vardir dahada kotu gelenide. O yuzden cok kasmamak lazim😊
Aytenclk44_ Gozdeeb eşim de aynısını dedi Çok kısa bak vurma jilete dedi ama işte içim rahat etmedi yine de almiş bulundum ya
Haticeyuce31 melegegebe ben mesela öğlenden düzenli sancilwrim gelmeye başlamıştı aksam 8 gibi ilik bir dusa girdim o arada yapabildiğim kadar temizliğimide yaptim çıktım canim zaten elimden geldiği kadar 2 gunde bir yapmaya çalışıyordum nolur nolma diye o anki durumuna sanci durumuna bağlı yani anlık bi an suyun gelir veya şiddetli agrin olur o zaman aklına hiç bisdy gelmez direk hastaneye gitmek istersin
Mrvee7 melegegebe Kişiden kişiye değişebilir ama benim iki hafta sürüyor çıkması, çok çok az bir tüy kaldığı için o bölgede çok acı hissetmiyorum, jilet gibi sert bir şekilde çıkmıyor ve jiletin yapmış olduğu tahrişten sizi kurtarıyor