Rums Kizlar bizim insAllah oğluşumuz olucak. ben hel kuran ilahi dinletmeye çalışıyorum. erkek olduğu icin Yusuf suresi dinletilmesini cok öneriyorlar. sizde bildiğiniz dinletilmesi gereken sureler varmi?🤗🤗
Aden Rums fetih suresi diletiyorum ben canım kolay doğum olsun diye meryem suresi Kendim 3 ihlas 1 fatiha okuyorum elini karnıma koyup bol salavat getiriyorum yine elim karnımdayken sabırlı olsun diyede asr suresi okuyorum yine aynı şekilde
Sedacengiz Dinletilmesi de önemli ama biliyorsan kendin oku ben öyle yapıyorum anne sesinden kuran kerim❤
sudamlasi Her sabah yasin suresi dinliyoruz ezberimde oldugu için bende okuyorum. Ayetel kürsi yi her akşam babası okuyo. Öyle gidiyoruz
Zhram Mukabaleye gidiyorum ve evde kendimde hatim ediyorum kuran okurken bebeğim kıpır kıpır oynuyor 🤗
Yildizim Bizim daha cinsiyetimiz belli değil ama günlük Yusuf süresini okuyorum, yumuşak huylu olması için günlük İbrahim Süresini, hayırlı bir evlat olması için günlük Yasin Süresi, karnıma dokunup ASR Süresini okuyorum. Salavat çekmeye çalışıyorum😊