ArasisMom belden uyusturduktan sonra hicbisi hissetmiyorsum canim. Sadece ellerini yani gezindiklerini hissediyorsun aci sizi yok. 10 dk icinde bebegim dogmustu. Sonrasinda beni kapattilar. Artik boyle sonlara dogru ogurmeye basladim anesteziden. Allahtan mide bostu bisi cikmadi😄😄once cocuk sonra siz gidiyorsunuz odaya. Belden asagisi uyusuk oldugu icin 4 saat yatiyorsunuz. Sonra yavas yavas birinin destegi ile yuruyorsunuz. Ertesi gun dikis yerinizi su gecirmez bantla kapatiyorlar. Rahat rahat dus vs alabilirsiniz. Gaz cikartirsaniz asagidan taburcu oluyorsunuz. 1 hafta sonrada hem rahim kontrolu oluyor ultrasonla hemde dikis aliniyor. Estetik dikis olmasina ragmen en ust katmanda dikis vardi bende. Bazilarinda yokmus herhalde degisiyor dr dan dr a.dikislerim alininca biraz daha rahat etmistim ve tek basima yuruyup banyo yapiyordum. Yine ilk hafta evde birinin destegi ile yuruyun bas donmesi vs olursa eger. Ben ayakta dus alamıyorum oyuzden tabure aldim oturarak yaptim rahat oldu tavsiye ederim. Sutunuz bol gelmez hemen cok normAl. Eve gelir gelmez bebeginde karni toksa hemenn sicak dusa atin kendinizi. Goguslerinize sicak su uygulayin. Dayanabildiginiz kadar sicak olsun. Sik sik emzirin ki sut kanallari acilsin ve sarilik olmasin. Kulot seklinde hasta bezleri var mutlaka hastane cantaniza koyun. Ic camasiri yerine direk onu giyin cok rahat edersiniz. Simdilik bu kadar aklima gelirse eklerim😄