Zeytininpeyniri Beneto BT540 BT510 çok kullanışlı ya👏 BT510 ALDİM çok memnun kaldım park yatak araba puset her şekle giriyor park yatağı da kocaman ben bile sıgarim😂
Zeytininpeyniri Aysetnj ben daha kullanmadım ama çok kullanışlı geldi arkadaş tavsiyesiyle aldım bnde çok hafif ve çok amaçlı ztn çok hoşuma gidiyordu
Hlya88 Kizima almistim hala yepyeni duruyor kraft matrix travel sistem ve chicconn kucuk bastanu ikiside super ama ben chicco yu daha cok beğeniyorum nedense Chicconn liteway modelide vok guzel ve kullanışlı
Izm123 [bilinmeyen] kizlar bu dediğiniz markalara baktım da 2000 3000 tl araso hepsi siz i kadar parami verdiniz bebek aranasina 😯
Halekoseoglu Gebbe merhaba bende yoyko nun elegance modelini düşünüyorum ama nerden aldınız ? Ürün ulaştı mı elinize ?
Gebbe Halekoseoglu hepsiburadan.com dan aldık önce beğendik sonra youtubeden kurulumunu falan izledik sipariş verdikten 2 gün sonra geldi aynısı hemde renk farklılığı hiçbişey yok çokta sağlam biseye benziyo tekerlekleri bile cikiyo düşününki gelince ben kurdum😄
Korkmazgulec Mamas&Papas armadillo flip xt ve maxicosi puset😍 ikisi de hem çok hafif hem çok kullanışlı tek elle açılıp katlanabiliyor çok rahat inşallah hepimize güzel gğnlerde kullanmak nasip olur 🙏🏻🤰🏻
Helene Fulyag Mothercarede de aynı fiyat 🙂 ben inglesina, stokke veya mamas papas alacaktım, gözüme en şık ve rahat mamas papas geldi. Hiç bir kötü yorum bulamadım internetten 👌
Fulyag Helene biz de aynılarına baktık benim de direkt mamas papas içime sindi katlanması kullanışlılığı çok iyi 😌
Karak87 Ben chicco trio love veya casual vista trona düşünüyorum, ikiside hem travel hem baston sizce kızlar?
Fato089910 Karak87 ben casual vista trona aldım cnm siyah olanını çok şık güzel duruyor kullanışlı da geldi sonrası için baston önce 6 ay da tek takılıyor anakucağı tavsiye ederim civilde indirim vardı geçen haftalarda 900 aldık indirimleri takip et
Aysenaz BurcuakirGlec aynen cnm kışın olacak zaten kullanamazsın diyolar ama eskisi gibi kar kış yok diyorum