AyeIkraDemir Rana38 bizde lele bayb aldık gayet rahat 😌 ama daha kullanmak nasip olmadı oğluşumuz dünyaya gelsin inş kullanırız😘
tugcecaliskann Kibarbaby Hayır henüz almadım ☺️ Almayı şuanda düşünmüyorum çünkü kullanılmamış bir pısetimiz var evde araba şuan lazım olmayacağı için onu bekletmeye karar verdim ☺️ Nereye koyacağım kocaman şeyi🤭
SemihDamlaDalan [bilinmeyen] biz dün aldık elele offroad aldık süper araba gold rengi aldık çok hafif kullanışlı gösterişli ve en önemlisi rahat tavsiye ederim almayanlara karar veremeyenlere ☺️☺️
Minaaagul Kibarbaby henüz doğum yapmadım ama çok beğenerek aldık kalitesi kumasi gayet güzel konforlu memnun kalacağımızı düşünüyorum
SemihDamlaDalan Aysetnj ben bebek arabasını aldığım yerde ve gezdiğim diğer yerlerde benetoyu hiç önermiyorlar sakın almayın dediler
Yaseminentrk Kibarbaby Henüz doğum yapmadım kullanmadık.. Ama kesinlikle pişman olacağımı sanmıyorum. Çok güzel🙏🏻
NaimeYilmaz Kibarbaby doğurmadımkı daha 😊🌸 ama hıc degıstırmeyı dusunmedm gelınce kurup denemıstk surusu falan cok guzel tasıması kolay ve kolay katlanıor