nazozenn Nezosss ben de bu arabayı araştırıyorum. Ana kucağındaki ayak kısmı videoda çok yukarda görünüyor gerçekte de öylemi rahatmıdır... bir de yağmurluğu yok sanırım yağmurluk olayını nasıl halledeceksiniz?
Nezosss nazozenn ayak kısmıda ayarlanabiliyor canım yağmurluğu yok gerekte duymadım kumaşı baya korumalı ve kapattığında iki tarafta o kadar güzel kamufle ediyor ki gerek duyacağımı sanmıyorum
Ozgecaann 0619 Normal ama benetoya göre falan bir tık yüksek gibi 1150₺ye aldım çorluda serbestler bebeden
NobleMom 0619 Ben Elele quattro travel sistem aldım canım. Daha elime ulaşmadı bugün sipariş verdim. Ama araştırarak aldım. Özellikleri çok iyi. Şikayet var.com da şikayetde görmedim hiç. Kullanıcı yorumlarını okudum onda da kötü bir yoruma denk gelmeyince almaya karar verdim ☺
Bts1424 0619 ben elele ranger modelini aldım bir hafta oldu . Satın aldığımız yer allroad modelini önermedi kumaşı ranger ve offroad modeline göre güzel durmuyor gerçekten
Bebeimhan Nazcihangir puset . araba ve park besigini 990a aldim 🙂 noktabebeistanbul var instagramdan bak istersen fikir olur kahverengini aldim
SemaKse Adabahar ben yaşadığım şehirde başka bir ilçeye gittim orda çocuk dünyasında vardı gördüm gönül rahatlığıyla aldım dediğim gibi daha kullanmadık ama kalite olarak bana cadillac tan farkı Yok gibi geldi mağazada 1500 dk ben Sadece kırmızı renk seçeneği kaldığı için Gittigidiyordan 950 liraya aldım mağazada baktığımla hiç farkı Yok tabiki tercih sizin ama ben çok pimpirikli bir insanım hiç bişey içime sinmez nedense bunu çok sevdim ☺☺
Busranurasikk Bhrygz çok araştırmıştım mamas Papası ama çok yüksek fiyata denk geliyordu pusetiyle birlikte ayrı ayrı olduğu İçin valla iyi bulmuşsun canım
Gizemgizem [bilinmeyen] Casual Quantum aldim henüz kullanmadım ama cok hos görünüyor tum kiliflari çıkıyor ve hepsini bebek deterjaniyla yıkayıp geri taktim paketlyip kaldirdim 🙂
SemraSnmezTuru Gizemgizem canım nasıl quantum güzel mi bende onunla kraft fit arasında kaldım. Bi de benim baktığım quantum lar daha pahalıydı rengınden dolayı mı acaba 🤔
SemraSnmezTuru Goncagp çok çabuk arıza yapıyormuş. Ve tabi sonucunda ilgilenen yok. Ayrıca ön tekerlekleri 4 adet. Arka tekerleklerin büyük ve ön tekerlerklerin 2 tane olması gerekiyormuş. O zaman sürüş daha kolay oluyormuş. Zaten alıcı gözle bir kez daha inceleyince itici gelmeye başladı. Tabi seçim sizin ☺
SemraSnmezTuru Aysenaz canım hiç kulak asma. O senin bebeğin nasıl büyütmek istiyorsan büyüt. Bana da oda yapma zaten yanında yatacak falan diyorlar. Ama neden içimde kalsın ki. Belki daha sonra bu kadar aktif olmamıza bile hevesimiz kalmayacak. O yüzden mantık çerçevesinde içimden ne gelirse yapmayı planlıyorum. Allah ın izniyle tabi ☺
AyeIkraDemir Rana38 bizde lele bayb aldık gayet rahat 😌 ama daha kullanmak nasip olmadı oğluşumuz dünyaya gelsin inş kullanırız😘
Hcrksk Concord aldık biz 2 gün önce.sıfır üründü letgo dan aldık.1500 tl ye.araba koltuğu,bebek arabası,şemsiyesi,alt açması,çantası var biberon termikleriyle beraber.tavsiye ederim
gokturksmom CneytMirayTuna kullanma şansınız oldu mu acaba biz de onu düşünüyoruz şuanlık bekliyoruz indirim vs olur diye
Gulo8984 DidemYldrm internetten mi aldınız acaba bende sürekli onu araştırıorum internette ama nasıl bşy kalitelimi güvenemedim
DidemYldrm Gulo8984 yok internetten almadım ayşenbebe den aldım Bursa’dan görerek inceleyerek aldım kimisi sallanıyor falan dedi ama benimkinde öyle bir şey yok çok hafif çok kullanışlı
Aysnrtolga Bts1424 bende allroad ve ranger modeline bakıorum ama çok kararsız kaldım aralarında fark ne kiloları nasıl teker büyüklükleri çok mu farklı bilemyrum