Handeberkay SenHepMercimekOlarakKalacaksin peg perego ürünleri ciddden çok kaliteli İtalya’da ondan başka kimse kullanmıyor bende book plus ını tercih ettim ama baston u 1 yaşına kadar kullanamazsın hem hafif hem baston hem travel sistem oldun diyorsan peg perego si Switch modeline bak canım
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Handeberkay yaa neden kullanamam 1 yasina kadar? Tamamen yatiyormus ozellikle sordum dogdugu andan itibaren kullaniliyo dediler :/
SinemOrkun Benim bebeğim sonbaharın sonunda doğacak o zamanlar gezdiremeyeceğim için bebek arabası fikrinden vazgeçtik. 5. Aydan sonra baston tarzı pratik yer kaplamayan hafif bebek arabası alacağız. Aklımda şu an chicco olala var 3,5 kg.
nesli2018 Kızlar safeline aventador bebek arabası gören bilen kullanan var mı? Benim çok hoşuma gitti de yorum bulamıyorum hiç internette 🙂
Serenars Zemuda canım bende beğeniyorum krem rengini özellikle de hep internetten gördüm bi kere de mağazada gördüm ama erken diye araştırmıyor dum o zaman incelemedim hiç . Biraz Bilgi verir misin acaba
Zemuda Serenars ben çok araştırdım. Hafif, sağlam, kullanışlı, bebeği terletmeyecek kumaş, çift yönlü olması, parça kumaşlarının kolayca yıkanabiliyor olması felan. Tüm özellikler var. Geçenlerde e bebekte indirimdeydi. 1000 liraya aldım
DrsKsmt Burcu1234 Ben de sizin yorumunuza güvenerek bugün sipariş verdim heyecanla bekliyorum ☺ Çok teşekkür ederim
Ebii [bilinmeyen] beneto 500 modelini almıs arkadasım hediye, herşey güzel ama puseti çok minik işe yaramaz 3 aY sonra