• Gebelik
  • Ağustos 2021 anneleri bu 9 ayı birlikte geçirelim .birbirimize destek olalım

En son 4 haftalıkken post açmıştık .şuan hepimiz son haftalardayiz .merak ediyom doğum yapan annelerimiz oldu mu 😍 durumunuz nasıl şuan 🌼

36+4üm henüz yapmadım ama sıcaklardan isyan ediyor durumdayım. Gerçekten inanılmaz sıcak gibi hissediyorum birde gece sürekli tuvalete kalkma isteği yok muuu🥺 özliycem bu günlerimi ama hemen de doğsun istiyorum artık

37+2 deyim bu hafta doğum gerçekleşmezse 38 sonrası sezeryan olacağım. Bebek gelsin diye akşamları yürüyüş yapıyorum sürekli hareket etmeye çalışıyorum. Sıcak hava biraz zorluyor bakalım hayırlısı 🌸

buiyimi Hayırlı olsun. Nasıl geçti doğum peki ☺️ ben de 40. Hafta .ama hiç sancım yok.suni sancıya mecbur kalacam diye korkuyom

Sselma 2. Doğum olduğu için hızlı ilerledi ilkini de bunuda suni ile doğurdum. Çok şükür ilkinden daha iyiydi sancı süreside daha azdı😊

Sselma 38+1 olduk pazartesi sezeryan günümüz kavuşcaz minik oğluşa inşaallah ikinci sezeryanım olacak amma yine de heyecan korku var illa ki. bi önce ki sezeryan kötüydü kayıp yaşadığım için zor olmuştu her anlamda inşaallah bu kez güzel olur herşeyy 💖

buiyimi Yaaa benim de ikinci.ilk dogumumda suni sanci vermişlerdi çok zordu.insallah bu doğumum rahat olur 🙏

Nghnyvz0408 Sezeryan doğum sonrası çok zor diyolar .rabbim güç kuvvet versin. Bebeğini Sağlıkla alırsın inşallah kucağına 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

40+2 im çarşamba 41 dolacak o güne kadar doğmazsa çarşamba suni sancı verilecek

Sselma amin inşaallah çok teşekkür ederim 🌸🤲 evet normal doğumu da yaşamış biri olarak sezeryanın sonrası daha zor malesef