PapatyaGuzelii Arkadaşlar yakın da doğum yapacağım nasipse. Esenler, Sultangazi , Bağcılar , Güngören civarında oturan annelerim ; buralarda ki özel veya devlet hastanesi fark etmez bana gidipte memnun kaldığınız çocuk doktoru önerir misiniz ?
Esra0508 PapatyaGuzelii yenibosna ya gitmek beni zorlamaz dersen nisa hastanesi muberra tigin çok çok memnunum güler yüzlü sakin ve en son çare ilaç kullanan bi doktor birde anne gibi yaklasiyo
Mpy Bende bekleyeyim gopta oturuyorum oğlumu belde tıp merkezine götürüyordum ama doktor hosum a gitmedi en ufak öksürükte çocuğa hemen buhar makinesi alın içine su serumları dökün gun de 3 kere falan.. noluyo ya dedim oğlum 3 gun de iyileşti almadım makineyi de
PapatyaGuzelii @Mpy aynen canım benim doğum yapacağım hastanesininde çocuk doktorundan memnun kalmamis bı kaç tanıdığım , bende araştırmaya başladım ama daha önce bı doğum , çocuk dönemi olmadığı için bilmiyorum nerdeki iyidir ☺️ ilk bebek olunca herşey de acemi oluyoruz 🤭 ins annelerin yardımı bulunur bu konuda bize 🥰 kaç haftaliksiz şuan acaba ?
PapatyaGuzelii @Esra0508 not ediyorum hemen canim sağolasın , siz oraya mi gidiyorsunuz ? Doktor numarasını vs veriyor mu peki acil durumlar için
Esra0508 PapatyaGuzelii Evet veriyor numarasıni şimdi ikiz bebek bekliyorum dogumumda aynı hastanede olucak doğuma bile muberra hanimi istiyorum
Happy46 PapatyaGuzelii Bağcılar medipol megada irfan chousein doktorumuz 8 yıldır gidiyoruz ikinci çocugumuda ona götürüyorum her zaman ulaşabiliyorum çok memnunum tavsiye ederim
PapatyaGuzelii @Esra0508 ne güzel maşallah , ikizlerim olsun istemiştim bende nasip tabi 😊 sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim 💐