Sedahakan14 Kızlar 9 haftalık hamileyim 12. Hafta da doktor randevum var sizce cinsiyetini öğrenebilir miyim siz kaçıncı haftada öğrendiniz 🙈
Msydn6 Sedahakan14 21 haftalığım valla daha öğrenemedim 🥴 her gittiğimde ya göstermiyor ya pozisyonu uygun değil doktor tahmin yapmadı o yüzden haftaya detaylıya giricem bakalım bütün umudum onda🤷🏻♀️🌸
sue92 12+6’da öğrendim. İkili test için gittiğimde perinatolog tahminde bulundu nub’dan yola çıkarak. Bana da göstermişti görüntüyü gayet netti. 32.haftadayız hiç değişmedi cinsiyet👍🏻
Zeyzey1616 Sedahakan14 14.haftada öğrendim direk erkek dedi kimisi erken gösteriyor kimisi gizliyor belli olmaz yani
haziranin25i Sedahakan14 ben 13+3 de öğrendim. Şuanda kızımla 33+2 deyiz 🤗 Bence doktorun bu konuda tecrübesi çok ama çok onemli 💜
Hazalcinar Sedahakan14 enazindan bi tahminde bulunur. 12 haftamda erkege benziyo dedi doktorum ve erkek genelde doktordan doktora degisiyo yanilmalar
Zeyzey1616 Sedahakan14 kız birazdaysa geç gösteriyor diyorlar saklıyormuş ne kdr doğru bilmem benim erkek direk gösterdi😂söyledi doktor erkek diye
Sedahakan14 sue92 maşallah benimde gönlümden kız geçiyor ama kısmet tabi isim buldun mu peki prensesine ☺️
Msydn6 Sedahakan14 valla sorma bende anlamadım ilk geneliğimde oğlumu 12. Haftada öğrenmiştim bunda baya meraklı oldu 🤗