Aynrgkagc 19+5 günlük hamileyim.19+2 de ve 3 te bebegimin gece tekmelerini hissettim.ama 2 gündür hiç bir harekeeti yok kıpırdamıyor bu normal mi endiselenmemi gerektircek bi durum var mi? Yardımcı olabilirmisiniz
Kvsr-klm Aynrgkagc ya bende 1 gün hisssetsem 2 gün hıssetmıyom cok degısık ama doktorum 6.aya kadar düzensız hıssedersın dedı
Zeyzey1616 Aynrgkagc evt çok normal benimde aynısı başıma gelmişti zaten 23 haftadan sonra başladi hareketlenmeye ozmnlar daha çok hissediyorsun tabi gene içim rahat olsun diyorsan bir iki gün daha hareketini hissetmezsen doktora danış derim
ZehrasMom Aynrgkagc endişelenmene gerek yok canım daha düzene oturması için erken şekerli şeyler yiyip sola yatarsan kıpraşır telaşa kapılma 🕊😊
Aynrgkagc Gultenyildiz27 evet is yerinde sürekli magazada aşağı yukarı yapiyorum sanirim ondan tesekkur ederim
MervErdo Daha çok küçük annesi endişelenme sen ben o haftalarımda 2 3 günde bir bikaç kez hissediyodum şimdi 23 haftalık olduk da daha yeni düzene biniyo gibiyiz zamanı gelsin seni uykundan kaldırcak 😂
Gueen Aynrgkagc canım bebegın %80 uyku modunda bu haftalarda bır hemsıre olarak söylüyorum sana korkma bır hafta hareket eder bır hafta etmez hareket korkmana gerek yok canım 🙏🏻😍🥰
Gueen Aynrgkagc sana tavsiye çikolata yedıkten sonra uzan ayağına yastık koy 2 ellerıni rahimden biraz üstüne koy birini sağ birini sol hissedersin ama hafıf koy ellerıni basmadan bak gör hissedersen yazarsın kuzum
Nnjwkwkl Aynrgkagc hissettim derken pata kute tekmemi yoksa kanat çırpmasi damar atması gibi birşey mi acaba