tubaerva merhaba arkadaslar 23 haftalik hamileyim saglik ocagindan aradilar tetanoz asisi yapmam icin ancak netten baktim 12. hafta ilk doz yapilmali diyor , kacinci haftada yaptiniz ya da yaptirdiniz mi?
Akgl06 tubaerva benim ilk gebeliğim de 4 ve 5 ayda yapıldı şuan 2 gebeliğim tek doz yapılacak ve 28 haftada yapılıyor pazartesi yapıcam
cansugrn tubaerva benimde ilk dozu 2 aralikta yapildi 19 haftalikken 2.doz ocak başinda 1 ay sonra yapiliyo
Aynrgkagc Benim ilk dozum 17 haftalikken yapildi bursan okuyorjm 20 de yaptiran yada hic yaptirmayanlar bile var
alenrenas1 tubaerva yok canım 24. Haftaya kadar ilk dozu yapabiliyorsun ben 22 de ilk dozu 26. Hafatda 2. Dozu yaptırdım
Mumsyyy Ben 20 haftada ilk dozu yaptirdim, ikinci doz icin hic haber vermediler 29.haftada gidip sordum, unutmuslar 2.dozu, o gun yaptilar hemen
Denizzz88 tubaerva bende yaptırmayı düşünmüyorum doktoruma da sordum illa gerekli değil dedi araştırdım biraz allah korusun birkaç kişide düşük olmuş o aşı yüzünden onları da duyunca iyice vazgeçtim
Aynrgkagc tubaerva etrafımda hiç yok ama sezeryan doğumda yaada el kesilmesi hayvan ısırması gibi durumlar da tetanoz olmamaniz ve bebeginize bağışıklık kazandırmanız için iyi diye biliyorum henüz bir zararını duymadım görmedim etrafimda
tubaerva Denizzz88 dusuk riskim var zaten , 23 haftalik oldum hem gec kaldim ayrica onceki nesile bakiyrm daha sagliklilar anneme bakiyorum beni dogurdugunda kiz oldugumu ogrenmis evde yapmis dogumu yani doktora gitmk yok cocukluk doneminide daha saglikli gecirdik elhamdullillah