Dlnugurlu Merhaba güzel annelerim bebeğiniz kaç haftalık ve boyunu kilosunu yazar mısınız merak ediyorum da ben 21 haftaya girdim doktor 3 gün gelişimi ileride dedi boyu 26 cm kilosu 430 gr sizce normal mi ?
koala06 Dlnugurlu 21+4üm canım benimkinin gelişimi 2 hafta önde çıktı. Doktor bi sıkıntı yok iri bebek olur sadece dedi 🤗
Oznuryener19 Dlnugurlu Ben tam 20. Haftadayken 306 gram 21 cm di doktorum normal demişti ama bana az gelmişti vitamin haplarını bırakınca böyle oldu çok büyük olduklari için içemiyorum :( bugün yine kontrole geldim şuan 22 haftalığız bakalım ne kadar çıkacak
Mira61 Masallah ayni haftayiz canim benm bebisinde oyleydi ama bnde su sikinti cikti bebegin esi assagidaymis dusuk tehtidim var igne verdi bol bol dinlen is yapma dedi banada dua edin insallah duzelir sag salim yavrumu alirim kucagima 😓😓
Dlnugurlu Oznuryener19 umarım herşey yolundadır canım bende 2 haftaya yakın vitamin hapını bırakmıştım iştah açıyor diye ona rağmen gelişimi iyi çıktı demekki yediğimiz besinlerin rolü çok yüksek özellikle avakado bebeğin gelişimi için çok iyi 👍
annepanda Dlnugurlu benim tam 22 de 27cm 470 gr dı. Detaylıda ögrendim.. kendi doktorum 2 hafta önde 2 hafta arkada olması çok sorun olmaz dedi.. 3 gün hiç birsey degil..
Dlnugurlu annepanda maşallah iyiymiş evet pek pek sorun olmazmış sağlıkla alalım inşallah bebişleri kucağımıza 🙏
Ahsennurrrr Dlnugurlu bende 22 haftalıkken gittim canım 478 gramdi detaylı ultrasyonda girdim herşey yolu da demişti hareketlerini hala düzenli hissetmiyorum ama ara ara genelde yemek yedikten sonra uzandigimda
Dlnugurlu Ahsennurrrr maşallah bebişine diyelim evet bu haftalar pek düzenli olmuyor hareketleri sanırım 28 haftadan sonra düzenli oluyor
Dlnugurlu Tugba1421 iyiymiş canım benimki normal demekki açıkçası çok kilolu olsun istemiyorum normal doğum istediğim için bakalım kısmetimize ne çıkacak 🤷♀️
Ahsennurrrr Dlnugurlu sanırım evet ya bazen çok güzel hareket ediyor baya baya hissediyorum ama bazen ise tık yok
annepanda Dlnugurlu kilolu bebek bende istemiyorum. Özellikle şunu ye bunu ye diyorlar. Sağlıklı olsun kilolu olmasın diyorum.. 😍