Mizgin2020 Bu ay ilkez yumurtlama gününü ve ardındaki 2 günü de değerlendirdik normalde ara vererek değerlendirirdik bu ay da böyle denemek istedim sizde ne var kızlar
Aysem- Mizgin2020 14 gün kaldı 11 aydır bekliyorum artık ne hissedeceğimi bilmiyorum🥴🥴 bir yanım acaba mı diyor diğer yanım yok yok bu ayda umutlama diyorr 🦋🦋
Anneadayi52 Mizgin2020 İnşAllah canım Rabbim hepimize nasip etsin benim de yumurtlama dönemi aynı şekil değerlendirdim bakalım
Mega123 Hepinize hayırlı müjdeli haberler inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah her şeyin hayırlısı olsun 🥰
Aysem- Mizgin2020 İlk gebeliğimde bebek gelişemediğiçin kürtajla sonlandı testlerim flan çok şükür normal ama vakti zamanı daha gelemdi demkki diyorum.
Lilaaa Mizgin2020 hadi inşallah bu sefer olur canım ya 😔ben 11 i ni değerlendiremedm büyük ihtimal yumurtam o gün çatladı çünkü aşırı kasık ağrım vardı
Mizgin2020 Aysem- inşallah seninde benimde bizim gibi herkezin kucağıni rabbim sagkikli hayırlı evlatlar la doldursun