Eemmyy ESMAARAS yok hayır spinal oldu. Genel anestezi yapmıyorlarmış çok zor da kalmadıkça. Bebek açısından zararlıymış
Pegasus Birde sezeryandan sonra pis kan çıksın diye kum torbası koyup,karın üstüne bastırıyorlar sizlerede yapıldımı bu işlem yoksa hastaneden hastaneye göre değişiyor mu ?
EsraKaramuk Bktz 15 gün önce genel anestezi ile sezeryan doğum yaptım. Uyandıktan sonra ne bulantım oldu ne baş dönmem. Ayaklanip yürüdüm. Hiç zor değil. Sormak istediğin bişey varsa cevaplayabilirim :)
Kimkibu Bktz benimde daha var ama doktor en basından sezeryan olacaksıj mecbur dedi🥺 bende diyorum keşke normal olabilseydi benim daha rahat toparlanma süreci olurdu
Busraerbayyy Bktz ben çatım dar oldugu için mecbur oldum canım cook zor degil ilk 2 gün agrı oluyor o kadar ama dogumdan sonra karnım kaldı gitmiyor sütüm geç geldi perişan oldum. Azıcık yorulsam bel agrısı oluyor sezeryanın eksileri bunlar tek artısı sancı çekmemek
tugbade Eemmyy dikişlerden dolayı çok önermiyorlar bana saçma geldi yüksek bel sonucta rahat gibi görünüyor mantıklı geliyor bana kullanmak.
Eemmyy tugbade önerilmemesinin sebebi naylonsu yapısından dolayı, dikiş yerini terletip nemli bırakması olabilir. Ama ben problem yaşamadım, çok iyi oldu hatta.
Emineerd Bktz 2.5 ay oldu tekrar o günlere dönsem tekrar sezeryan derim 😅ilk ayağa kalkma dışında asla zorlugu yok hatta beni gaz sancısı daha çok etkiledi ameliyattan çok 🤣 Bünyeyle de alakalı olabilir tabiki