Merve_ahmet55 Merhaba 17 haftalık hamileyim doktor bugün kontrolde bebeğin sağlık durumu herşeyi çok iyi fakat ters duruyor dedi bide daha ağzını açmamış dedi böyle sorun yaşayan oldu mu
[silindi] Merve_ahmet55 o duruş sürekli değilebilir diye biliyorum ben. Doktor herhangi bir risk belirtmediyse sakın ama sakın panik yapma. 21. haftanın içindeyim, her muayenede başka bir şey. Sen tutun, o sana tutunsun. İnşallah canım sağlıkla al kucağına 🙏💐
Meralrabiamhmt Merve_ahmet55 cnm oylesı kısıler var ki bebek 37 haftaya kadar ters olup son dakıka donuyor bunu kafaya takmak için çok erken değil mi
LamiyaCetinkaya Merve_ahmet55 17. haftada bebek pozisyon almaz ki zaten canım. Benim oğlum 31. haftada baş aşağı döndü. O zamana kadar takla mı atmadı, yan mı durmadı, yukarı mı toplanmadı😂😂 Daha çok dönüp durur o, merak etme sen 🌼
Merve_ahmet55 [silindi] peki daha ağzını açmamış bu problem mi doktorum hiçbir risk belirtmedi bol bol yürüyüş yap dedi
Beker Merve_ahmet55 tabi doğal olarak ama benim bebeğim hep tersti hatta o yüzden vajinamda baskıdan dolayı ağrım çok oluyordu onun haricinde bir sıkıntısı olmuyor birde daha çok vaktiniz var sizin. Ama ağzı açılmamış ne demek bilmiyorum
Merve_ahmet55 Dudakları kapalı hareket etmiyor normalde bu hafta yutkunma emme reflekslerini yapmaya başlıyorlar
Aysun1983 Merve_ahmet55 16. Haftam bugün benim de kontrolüm vardı ters dönmüş kafası aşağı da çocuk yerini ayarlamaya çalışıyor bu normal dedi ama 2 dk sonra ters döndü çocuk kafası yukarı oldu bende tam tersini düşündüm daha 16. Hafta kafası aşağıda erken değil mi diye
[silindi] Canım ben bebeğimin ağız hareketlerini 20. haftada gördüm. Hiiiiiiiçç ama hiiiiiiç kafana takma. Ciddiyim. Kalp atışları var, her şey yolunda demiş. Ohhh maşallah diyelim biz de