kizannesiiii Merhabalar, 39 haftalık olduk bel ve kasık ağrılarım var azar azar bir iki haftadır ama hiçbi doğum belirtisi yok. Ağırlaştım artık hareketlerimde zorlanıyorum ne zaman doğurucaz 😒
matruskaa kizannesiiii aynı soruyu şu köşede bende sorayım 😄 pazartesi nstde sancım cıktı bende sıfır belirti ama heveslendim annemi felan cagırdım cuma günü tekrar göreyim dedi doktorum inşallah belli olur diye bekliyorum ama gelmezse 30 mayısa kadar beklerim demişti 😭 saglıkla kavusalım ama tez zamanda gelsinler 😄🙏
Lily kizannesiiii aa beni anlatmışsınız resmen😂 ben doğum ne zaman diye soranlara doğurmicam diyorum artık😂 keşke gelseler de hem bu bedensel yükten kurtulsak hem de yavrularımıza kavuşsak ama yerleri iyi galiba iyi bakıyoruz😍
Naz3365 Ay vallaha bugün hastanedeyim nst sancı çıktı diye çok mutlu oldum 😂😂 herkes diyor bi doğurtamadık seni gitti sekreter doktor gerçekten korkuyorum artık kakasını yutcak diye Biran evvel doğaydıkta 🙏🙏
matruskaa kizannesiiii evet canım nstde sancı cıkınca doktorum yaptı hemen açılma çıkmadı çatın normale uygun dedi tedirgin olma hiç kısacık bi işlem bastırdığı için hafif bi agrı oluyo on saniyelik sonra bişey yok 😚