ozdenarda MerveDC bende gecen gun saglik ocagina kayit oldum gebeligi bildirmek gerekiyomus bende 10 ncu haftamdym doktorda 16 ve 20 haftalarda olucaksn tetanoz dedi onlar arayip bildiriyolarmis
Rabiaaaa ozdenarda banada 16.haftadan sonra çağırıyoruz dediler 17.haftada ilk dozu oldum salı günü ikinci dozum var. Herkes 20.haftada dedi korkutmuştu beni bende sağlık ocağıyla görüştüm 16dan sonra vuruluyor dediler
Aysealty BebegimiBeklerkenN canım doktorun daha iyi bilir tabiki ama kuzenimin doktoruda gerekli görmemişti olmadı o da sonra dogumda enfeksiyon falan kaptı hastanede yattı baya bi.doğumda bebegin kordonundan bulasabiliyormuş bebege sonucta ameliyat tabi sezeryan olursan.Allah korusun bebekte sıkıntı olursa kayıplara kadar gidiyor durum bi kez daha düşün ricam.
BebegimiBeklerkenN Aysealty teşekkür ederim canım benim yine de üzerinde durayım sağol Allah razı olsun
ozdenarda Aysealty ben daha olmadm 10 ncu haftamdym ama hamileligmden once bi kzadan snra olmstm tetAnoz cok kol agrisi yapiyo sisme oluyo sert bi seklde agriyo
SerapUGR Vurulurken hiç hissetmedim hatta ilk gün hiç ağrı olmadı ama 2.ve 3.gün çok ağrıdı kolum simdi bile agrıyo persembe günü oldum
Cigdembakar 19+3 de ilk dozu oldum ben ikinci için 23 de çağrdılar benim doktrmda gerek yok dedi ama sağlık ocağına gidip oradaki doktra sordm bi zararı yok yararı var doğumda kullanılan malzemelerden enfeksiyon kapmaman için gerekli dedi yaptrdm