Ferda_ Busbus1 bebek büyüdüğü için oluyordur, adet olcak gibi batmalar olur, zamanla geçer bebek büyüdükçe ara sıra tekrarlar korkmayın, çok kramp olursa doktorunuza danışın yine de içiniz rahatlasın, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
ErdemSeda Busbus1 Canım bebek yerlestiği icin o ağrilar olur 2. Ayına girdikten snra azalıyo kalmıyo bile diyebilirim ben hep o ağrilari adet olcam sanıyodum meyersem bebek yerlesmesindenmis doktor demisti 2 aydan sonra düzelmisti ama ilk 3 ay cok dikkatli ol is konusunda yürüyüs konusunda soğuk almamaya dikkat et ayaklarından vs.
Esra_80_ Busbus1 bende 11 haftalığım😍 bendede var merak etme bebek büyüdüğü içinmiş canım bende de oluyor arada ☺️
Meltem374141 Evet bebek yerlestigi icin hatta benim 5 aya kdr sirt agrilarim oldu simidede 30 haftaliginz sukur agirlastigim icin agriyo baski yapiyo
Gullll35 Benim de uykulardan uyandıracak kadar oluyordu hatta doktoru aradım bi gün dayanamadım artık ağrı olur diyorsunuz ama benimki aşırı dayanamıyorum kesin bi terslik var belki bebek içimde öldü ondan bu kadar ağrı yapıyor dedim 4+5 de 😂 şu an 7. Haftaya girdik ağrılarım bitti.ultrasonda gördüm ki kese ne kadar büyümüş o büyüyorken ilk gebelikse çok ağrı yaparmış kanama olmadıkça pıhtılı pıhtılı korkacak birşey yok