esilemerveker Hanımlar bebek kilo alması için neler yemeliyiz? Gece yatmadan önce muz yeniliyor onu biliyorum bir de ara öğünlerde cicibebe güzel kilo aldırıyor. Başka önerisi olan var mı
mervayd1n esilemerveker ayy muz evet ama bana kabızlık yaptı canım ve 35.haftadayım hemoroid oldu ilk defa 😔 yemiyorum artık dikkatli tüket muzu , Dr yeme artık dedi
Ipek0z esilemerveker pekmez de kilo aldırıyormuş. Sanırım benim bebeğim pekmez yüzünden bu kadar kilo aldı 😅 her gün iki yemek kaşığı pekmez içiyorum kansızlık için
mervayd1n esilemerveker en az 3 litre su içen biriyim yaaa süt içerim diğer sıvıları söylemiyorum zaten ama nasıl olduysa oldu işte bu muz beni mahvediyor 😏
esilemerveker Ipek0z bende kansızlık için içiyorum üzüm pekmezi içiyorum çok sevindim kilo aldırmasına daha çok içeceğim 😅
Aysun1983 Ipek0z kesinlikle katılıyorum buna bende her sabah yiyorum artık 14 haftada 20 gr dı 16.haftaya girdim şimdi 165 gr olmuş maşallah 🧿 şu an hızlı kilo aldığı dönemler bebişlerimizin
Ipek0z esilemerveker valla normalde bu haftalarda 550-600 gram olması gerekiyormuş ama benim bebe 937 gram🙈🙈 gerçek bir dana doğurucam😄
Sibelezgi esilemerveker bnde iciyorum pekmez ama doktor kilo problemi olanlara onermiyorum dedi sen ic dedi bana 24 haftslik olduk 50 kiloyim hic kilo almadim.kilo problemi olanlat dikkatli davransin 🤭🤭
Aysemsiler Sibelezgi benim doktorum gereksiz kalori yapar bebeğe okdr etki etmez dedi yemesende olur dedi gebelik şekerini tetikliyormuş ztn