Muberrayurdakul_78 Bu gün konusu açıldı da kayınvalidem hastaneye beni goturmezseniz darilirim,eve de gelmem dedi. Ben de annemi istiyorum yanımda. Kararsız kaldım. Siz olsanız kimi isterdiniz. Eşinizle birlikte sadece bir kişiye izin verseler.
MaysaBade Muberrayurdakul_78 kim müsaitse o gelsin 😃 kayınvalidemde gelmek istiyorsa ve bana yardımcı olacaksa tabi ki gelsin
istanbul3434 Muberrayurdakul_78 yani alinirsa alinsin kayinvalide, oglu dogurmuyor sonucta. Annenin boyle onemli bir anda kizinin yaninda olmaya hakki var. Sonucta onun evladi doguma giriyor.
Tugce1803 Muberrayurdakul_78 Tabi ki de annem. Çok bencil bir kayınvalideniz var ayrıca.Ne demek hastaneye gelmezsem eve gelmem? İyi gelme o zaman derdim ben.
Ebrumihrimah Muberrayurdakul_78 tabiki de annem olsun isterim o an farklı bir durum olur annem yanımda olmaz (farklı şehirde yaşıyorum) kaynanam da elinden geldiğini yapar buna çok eminim ama önceliğim annemdir herkes gibi 😌
1incir Ben kayınvalidemi isterim annemden daha hareketli daha hızlı ve daha çok yardımcı olur annem biraz rahatsız ve nazlı 😂
Brcccc Muberrayurdakul_78 ben bir doğumda bir bayana ancak annesi yakışır mantığıyla olaya bakanlardanım bu fikrim de hiç değişmedi tabiki de annem yani doğum bu sonuçta
Yunusumm Muberrayurdakul_78 ben istesem de kaynanam gelmez gelip oralarda hastalanamam diyo benim kaynanam kendini çok sever çünkü o yüzden hiç öyle bir sıkıntım yok annem gelicek
Ueslem1902 Muberrayurdakul_78 ben doğum yaptım Annemide Kayın validemide istemedim Kocam vardı♥️ 1 ay boyunca bana gözü gibi baktı ayağa bile kaldırmadı yemek temizlik herşeyi yaptı çok düşkündür bana titiz ve temiz bir insan ev işlerinde her zaman yardım eder doğum yapınca hepsini o yaptı yani diyebilirim ki Annem gibi baktı bana Allah razı olsun Eşim Uzman Çavuş Hem işe gidiyordu görevler felan hemde evde yemek yapıyordu temizlik yapıyordu kızımıza bakıyordu ve şuan kızımız 8 aylık♥️ Allah herkese hayırlı doğum nasip etsin♥️😘Doğum yapacak Anneler Allah yardımcınız olsun inşallah bebeğinizi sağlıklı kucağınıza Alırsınız♥️♥️
Nasippp Muberrayurdakul_78 ikisi de olsun annem de olsun isterim kayın validemin de ilk torunu olmasını isterim elbette 🥰
senakhrmn Muberrayurdakul_78 Aman darılırsa darılsın bu ne bencillik, gitsin o kendi kızının doğumunda dursun yanında benim yanımda tabikide annem duracak kendinin ne işi var. Bu kayınvalidelerinde kendini olayın içine katma çabaları beni öldürüyor.
Nasippp Muberrayurdakul_78 özel hastahane çok kısıtlayacaklarını sanmam eşinde geceye kadar durup gider sabah gelir erkenden kayınvalidenin de ilk torunuymuş heveslidir gönlü olsun ☺️
Nilaykirikbas Elifbc tabikide mesela ben benim için fark etmez kendi annem he kaynanam o da annem sonuçta onun da hakkı
Babyy1S Muberrayurdakul_78 ben açık açık söyledim kayınvalideme ben annemin yaninda çekinen biriyim o yuzden evde gorursunz dedm bende 2kişi kaliniyor ben sadece eşim kalmasini istiyorm eğer 2.kisi secicek olsaydım annem olurdu kayinvalideniz bi kere böyle cevap vermesi bile yeterli cağırmama yanimda da istemem kimse kimsenin keyfini dusunmek zorunda degil siz oncelik kiminle rahat ediceksnz onunla kalın o bu darılır eder diye dusunme torununu merak etmiyorsa gelmesin evede
Muberrayurdakul_78 Babyy1S ben de annemi istiyorum eşimde annesini istiyor ikisi arasında kaldım bende.