Gulsen4224 Ezgim canım bimde bulutun inci serisi ile parfüm serisi mükemmel çok hoşuma gidiyor bayılırım ztn yumuşatıcı kokusuna tavsiye ederim 🌺
Arzu912 Yumoş un deluxe serisinde pembe olan. Her sene yazlık ve kışlıkları yıkayıp kaldırıyorum. İstisnasız dün yıkanmış gibi kokuyor. Asla pişman olmazsın❣️
Elbet-birgun-kavusacagiz Ezgim Bingo soft bebegimin kokusu mor şisede efsaneee kokusu var bi hafta once yikadigim nevresimi örttum ustume hala kokuyo asla gitmiyo kokusu😊siddetler tavsiye ederim
ipekkkkkkk7 Ezgim Kesinlikle yumoş exstra pembe güllü olanı kokusu hiç gecmiyor ve rahatsız etmiyor 🥰🥰
Elifbc Ezgim hep aynı yumuşatıcıyı kullanınca etkisi daha kalıcı oluyor tavsiye ederim. Bingonun kırmızı şişesi çok güzel kokuyor hemde uzun süre kalıcı.
cansugrn fatosd84 bence de kesinlikle yumoş mavi renk lilyum cicegi olan. Yada yumoş hanimeli de enfes kokuyo
Bernayben Uzun zamandır viking kullanıyorum. Hangisi olduğu farketmiyor hepsinin kokusu güzel ve çoook kalıcı. Haftalar sonra dolaptaki nevresimler bile mis gibi kokuyor. Daha önce yumoş vernel ne varsa kullandım ama bu kadar memnun olduğum yumuşatıcı olmadı.