Tugbaomerfaruk Kızlar 14+6 haftalık gebeyiö doktorumdan memnun değilim Gaziantep te Akademi hastanesinde Aysun Alcı Ekinci hanımın hastası olan var mı ya da daha önce giden nasıl bir doktor memnun musunuz
Iremm__2 Tugbaomerfaruk ben onu bilmiyorum ama deva hastanesinde gülhan. Hanıma gidiyorum ben çok memnunum 11 haftalıkken değiştirdm defalife gidiyordum şuan 38+5 oldum gülhan hanım a doğum yapcam Allahın izniyle gelmesini bekliykruz
Iremm__2 Nur-1111 derya hanıma gidiyordum çok aşık suratli olduğu için degistirdim ben doktorumun bana karşı müşteri gibi davranmasını istemedim o yüzden gülhan hanım dan çok memnunum
Tugbaomerfaruk Iremm__2 bende gülhan hanım a gidicem 2 gün sonra araştırdım baya memnun olduğunu belirtmiş çoğu kişi annemi daha önce sezen buko ya götürmüştüm 6 ay önce ilgiliydi o da baya tedavisini annemin çok güzel yürüttü medikaldeydi devaya gelmiş o da
Antepli_anne Ben Dr. Aysun alçı ekinciye gidiyorum 38 haftalik olduk bebeğimle 10 gün kaldı doğuma insallh , memnunm doktorumdan tatlı dilli, ilgili
Tugbaomerfaruk Antepli_anne inşallah normal olur kucağınıza sağlıkla alın normal doğum ücreti ne kadar bilginiz var mı
Antepli_anne Tugbaomerfaruk aminn insallh canm 😘 2300 TL 300 TL indirim oluyormuş 2000 e geliyor normal dogum
Tugbaomerfaruk Iremm__2 maşallah rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin ismini ne koydunuz acaba ben defne düşünüyorum ☺️