Fundad Hanımlar 19+3teyim bugün ama hala hiç hareketlerini hissetmedim kızımın. Korkuyorum ya 😔 benm gibi olanlar var mı ? Bu arada ilk gebeliğim.
Deletedmom15 Fundad ilk gebeliğinse geç hissedebilrsn canım doktorlar ilk gebelikte 18 le 24 arası hissedilir diyo bende ilk gebeliğimde 20. Hafta gibi hissetmistm
prensesannesii_ Fundad 22. Haftamdaym bende 2 gün doğru düzgün hiç hareket etmedi ve çok korktum ama şimdi yine eskisi gibi tekmelemeye başladı merak etmeyin sizde herkeste oluyormuş bu durum
tbmn Fundad Bende dün akşam saat 21.00 dan beri bebeğimin hareketlerinin azaldığını hissettim 1 saat önce hastaneye geldim şimdi doktor muayene etti şimdi de NTS bağladılar koktum endişelendik hareketleri azalınca 36+5 haftalığız
Safakbakir Ben de 19+5 im dünden beri hissedemiyorum hareketlerini endişelendim 😔 acaba normal midir? Düne kadar hafif hissediyordum
Cyneem Öyle durumlarda arkadaşlar ben çikolata tatlı muz gibi tatlı yiyecekler tüketiyorum tak 10 dk sonra biraz şok pozisyonunda yatıyorum minik minik oynamaya başlıyor. Sonra sola yatıyorum içim rahatlıyor siz de deneyin 🌝